Άνετα ο Εργοτέλης 0-3 τον Ερμή Αμυνταίου!

Ποδόσφαιρο
Άνετα ο Εργοτέλης 0-3 τον Ερμή Αμυνταίου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σοβαρός Εργοτέλης που είδαμε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει την ανάλογη σοβαρότητα και στο Κύπελλο Ελλάδας. Στην αναμέτρηση που έγινε σήμερα στη Φλώρινα απέναντι στον Ερμή Αμυνταίου επικράτησε με 0-3 και προκρίθηκε άνετα στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Γιακούμπου ήταν ο παίκτης «κλειδί» για την πρόκριση, καθώς έδωσε τις ασίστ και στα τρία γκολ της ομάδας του, με τον Έφορντ να ανοίγει το σκορ και στη συνέχεια με δύο γκολ ο Ιατρούδης να διασφαλίζει τη νίκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» από νωρίς έδειξαν ποιος είναι το… αφεντικό στην αναμέτρηση με τον Ερμή Αμυνταίου, πιέζοντας από το ξεκίνημα. Στο 17’ ο Γιακούμπου έκανε τη σέντρα και ο Έφορντ από κοντά σημείωσε το 0-1. Ακολούθησαν κι άλλες καλές στιγμές για τους Κρητικούς, όπως αυτή στο 37’ με τον Τσέλιο να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα Ηλιόπουλο δυο φορές.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε το σκηνικό του αγώνα και στο 58’ από σέντρα του Γιακούμπου, ο Ιατρούδης με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 68’ ο Ιατρούδης και πάλι σκόραρε για το 0-3, επίσης μετά από σέντρα του Γιακούμπου.

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Κώστας Μαργιορίδης): Ηλιόπουλος, Πιριτσάους, Σιδηρόπουλος, Γεωργιρζίδης (75’ Βασιλειάδης), Κουτσομήτρος (71’ Δόνες), Αμαραντίδης, Χαμαλίδης, Τσορλίδης, Ηλιάδης (84’ Μαρκόπουλος), Αθανασίδης, Χαϊτίδης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Χανιωτάκης, Mαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (74’ Μπουρσέλης), Ιατρούδης (80’ Αντωνίου), Καπνίδης (71’ Σταθόπουλος), Έφορντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News