Παπαβασιλείου: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Ποδόσφαιρο
Παπαβασιλείου: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Εργοτέλη σε δηλώσεις του λίγο μετά την φιλική ισοπαλία του Εργοτέλη με τον Πανθηραϊκό επεσήμανε αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων:

«Μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι του Κυπέλλου νομίζω βγάλαμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πάρα πολύ δυνατά. Έχει μεγάλη σημασία ν’ αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια σωστά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ όμως δεν είχαμε την τύχη ή και την συγκέντρωση που έπρεπε και έτσι το ματς πήγε στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κυρίως πολλές μονομαχίες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μαθαίνουμε από κάθε παιχνίδι και θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές είμαστε έτοιμοι. Εύχομαι στον Ανδρέα Σκέντζο και στον Πανθηραϊκό να έχει μια καλή χρονιά».

Η ομάδα της Σαντορίνης ήρθε καλά προετοιμασμένη για το παιχνίδι όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο προπονητής της Ανδρεας Σκεντζος επισημαίνοντας ωστόσο την ανωτερότητα του Εργοτέλη : 

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πάρα πολύ καλή. Μια ομάδα πολύ πιο βελτιωμένη από πέρυσι και με ένα διαφορετικό χαρακτήρα παιχνιδιού. Ήρθαμε προετοιμασμένοι για αυτό το ματς.  Ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερος από εμάς ωστόσο εμείς καταφέραμε και δεν δεχτήκαμε γκολ έτσι φάνηκε για μας ότι ήμασταν καλά τακτικά μέσα στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και γενικότερα αισιόδοξος για την πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News