Φιλικό με Πανθηραϊκό για Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Φιλικό με Πανθηραϊκό για Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις τάξεις του Εργοτέλη επικρατεί διάχυτη ικανοποίηση για την πορεία της προετοιμασίας και παράλληλα για την παρουσία της ομάδας του Ηρακλείου στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο και ο Νίκκι Παπαβασιλείου είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος, ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους και πλέον οι... μηχανές δουλεύουν στα “κόκκινα”.

Επόμενο φιλικό για τον Εργοτέλη είναι την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 με τον Πανθηραϊκό, το οποίο μάλιστα θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Η αλλαγή ημέρας και γηπέδου έγινε λόγω εργασιών στο Παγκρήτιο Στάδιο καθώς επίσης και για λόγους συγκοινωνιακούς, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η ομάδα της Σαντορίνης.

Όσον αφορά την προετοιμασία, συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου. Το πρόγραμμα εκτελέστηκε από τους παίκτες χωρίς προβλήματα και περιλάμβανε ομαδική επιθετική λειτουργία, καθώς επίσης επικοινωνία και τελειώματα στο επιθετικό 1/3. Για αύριο, Τετάρτη (5/9), είναι προγραμματισμένη μια απογευματινή προπόνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News