Εργοτέλης

Μπάτζιος: «Ο Εργοτέλης ανήκει ψηλότερα»

Η προετοιμασία του Εργοτέλη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, βαδίζοντας προς το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το δείγμα γραφής που υπάρχει μέχρι τώρα από τα φιλικά παιχνίδια είναι εξαιρετικό, ενώ όλοι ανυπομονούν για τα νεότερα που αφορούν το χρόνο έναρξη της Football League.

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», Χρήστος Μπάτζιος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς.

 «Η προετοιμασία μέχρι στιγμής κυλάει ιδανικά για την ομάδα μας. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της περσινής ομάδας παρέμεινε, μας βοηθάει ιδιαίτερα, καθώς παρουσιάζουμε συνοχή ήδη από την προετοιμασία γεγονός που δεν το είχαμε στην αρχή της προηγούμενης σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι παρότι δεν στοχεύουμε στα αποτελέσματα στα φιλικά μέχρι στιγμής, αλλά κυρίως να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε, η πολύ καλή εικόνα και οι νίκες είναι αυτές που μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε για το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας: «Το κλίμα στον Εργοτέλη πιστεύω ότι ανέκαθεν ήταν ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ομάδας. Οι σχέσεις μεταξύ όλων των μελών δεν είναι απλά τυπικές, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Τόσο το προπονητικό επιτελείο, όσο και η διοίκηση είναι δίπλα μας καθημερινά, βοηθώντας και παρέχοντας όλα όσα χρειαζόμαστε».

Για το νεανικό σύνολο που «χτίζει» ο Νίκκι Παπαβασιλείου υπογράμμισε: «Το ελληνικό στοιχείο είναι πολύ σημαντικό στην ομάδα μας. Στη χώρα μας πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά, τα οποία χρειάζονται μεγαλύτερης στήριξης από όλους κι όχι να καταφεύγουμε στην εύκολη λύση της ξένης αγοράς. Όπως και στην ομάδα μας όλα τα νεαρά παιδιά έχουν φιλοδοξίες και δείχνουν μεγάλο ζήλο για καθημερινή δουλειά. Θεωρώ ότι τόσο αυτοί όσο και η ομάδα μόνο κέρδη θα έχουν αν συνεχίσουν έτσι.»

Κλείνοντας, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, προσθέτοντας ότι ο Εργοτέλης ανήκει ψηλότερα: «Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς να είναι δίπλα μας, καθώς τον έχουμε ανάγκη. Εμείς επιθυμούμε να του χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές, συνδυάζοντας τα θετικά αποτελέσματα με όμορφο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φεύγει γεμάτος από το γήπεδο και περήφανος για την ομάδα που υποστηρίζει. Έτσι κι αλλιώς, ο Εργοτέλης πάντα πρέπει να βάζει τον πήχη ψηλά, καθώς ανήκει ψηλότερα».

Σχόλια