Εργοτέλης

Ξεκούραση πριν την τελική ευθεία της προετοιμασίας

Ολοκληρώθηκε και η πέμπτη εβδομάδα προπονήσεων του Εργοτέλη με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να δίνει στους παίκτες του διήμερο ρεπό, χθες και σήμερα, προκειμένου να ξεκουραστούν και από αύριο θα μπουν και πάλι δυναμικά στο τελικό στάδιο προετοιμασίας.
Στα ευχάριστα είναι το γεγονός ότι η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου έχει κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ενώ δεδομένη είναι η ικανοποίηση όσον αφορά το αγωνιστικό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει ο Εργοτέλης στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα. 
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και όλα «κυλούν ρολόι». Τόσο οι παίκτες που προϋπήρχαν στο ρόστερ όσο και αυτοί που προστέθηκαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου δουλεύουν σκληρά με το προπονητικό επιτελείο, ώστε ο Εργοτέλης να καταφέρει να πετύχει το στόχο του στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.
Να υπενθυμίσουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο Εργοτέλης θα δώσει δυο ακόμα φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει στο Παγκρήτιο Στάδιο τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, σ' ένα ακόμα δυνατό τέστ και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θ' αγωνιστεί στο Ατσαλένιο απέναντι τον ΠΟΑ.
Όπως αναμένεται ο Νίκκι Παπαβασιλείου θα παρατάξει δύο διαφορετικές ομάδες σ' αυτά τα δύο παιχνίδια και η βάση θα δοθεί στο φιλικό του Σαββάτου.

Σχόλια