default-image

Καλπακίδης: «Να ζήσουν το όνειρό τους οι μικροί μας αθλητές»

Ποδόσφαιρο
Καλπακίδης: «Να ζήσουν το όνειρό τους οι μικροί μας αθλητές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς της Ακαδημίας Εργοτέλη, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Κώστας Καλπακίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρει στη δήλωσή του: «Έχοντας διανύσει αρκετά χρόνια παρουσίας στο παιδικό ποδόσφαιρο, η πρόταση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Ακαδημίας του Εργοτέλη με τιμά ιδιαίτερα και ευχαριστώ την διοίκηση του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗ  για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Από την πρώτη επαφή μου με τους υπεύθυνους διαπίστωσα ότι πρόκειται για ανθρώπους με όραμα να δημιουργήσουν ένα φιλικό περιβάλλον  σε κάθε νέο άνθρωπο να διέλθει όλα τα στάδια της αθλητικής διαδρομής, από την παιδική ηλικία, μέχρι την επαγγελματική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, στελεχώνοντας αργότερα τις επαγγελματικές κατηγορίες του Συλλόγου. Αυτό άλλωστε δε μπορεί παρά να είναι το όραμα κάθε επαγγελματία που εργάζεται γι’ αυτό τον ιστορικό Σύλλογο, άρα και δικό μου.

Υπόσχομαι ότι θα ανταποκριθώ με υπευθυνότητα στις απαιτήσεις του Συλλόγου και θα εργαστώ ακολουθώντας ένα πλάνο συνεργασίας με τα άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ , ώστε οι μικροί μας αθλητές "να ζήσουν το όνειρό τους".

Τέλος, πιστεύοντας στη δύναμη του ανθρώπινου δυναμικού και της συνεργασίας καλώ και τους συνεργάτες μου με όρεξη και μεράκι να δουλέψουμε για την επίτευξη των στόχων της Ακαδημίας.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News