Παπαβασιλείου: Πολύ ενθαρρυντικό για την ομάδα μου το τεστ με τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Παπαβασιλείου: Πολύ ενθαρρυντικό για την ομάδα μου το τεστ με τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο ικανοποίηση μπορούσε να αφήσει στον Νίκκι Παπαβασιλείου η εικόνα που παρουσίασε ο Εργοτέλης στο φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε :

« Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αφού παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Έναν αντίπαλο που αγωνίζεται σε μια ανώτερη κατηγορία και θέλαμε να δούμε πως είμαστε και πως μπορούμε να σταθούμε εμείς σαν ομάδα. Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ ενθαρρυντικό τεστ για την ομάδα παρότι είμαστε στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας που έχει πολύ κούραση. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να είναι καλύτερο για εμάς. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, που όμως δεν τελειώσουμε σωστά. Από εκεί και πέρα όμως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά μου. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά τακτικά και αμυντικά γιατί αυτό ήταν ένα θέμα για εμάς. Οι παίκτες μου ανταποκρίνονται και πιστεύουν κάθε μέρα σε αυτό που πάμε να κάνουμε.

Θέλω να ευχηθώ στον ΟΦΗ και στον Νίκο τον Παπαδόπουλο μια καλή σεζόν και η ομάδα να μείνει σε αυτή τη κατηγορία γιατί είναι ομάδα SuperLeague. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε άλλες τέσσερις εβδομάδες να δουλέψουμε ώστε να μπούμε στο πρωτάθλημα με αυτοπεποίθηση και να ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Όσων αφορά τις προσθήκες που θέλει να κάνει ακόμη η ομάδα ο Νίκκι Παπαβασιλείου τόνισε:

«Αν μπορέσουμε να πάρουμε τα παιδιά που θέλουμε θα κάνουμε κάποιες κινήσεις αλλιώς δεν έχει νόημα να γίνει αυτό. Έχουμε νέα παιδιά που φαίνονται ότι ανταποκρίνονται.»

Ο κ. Παπαβασιλείου κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον ΟΦΗ και στάθηκε στην καλή αρχή που θα είναι σημαντική αν επιτευχθεί στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος της Super League: « Ο ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα που θα είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσει κάποιος, έχει πολλές επιλογές, έχει ποιότητα και πιστεύω μια καλή αρχή θα τον βοηθήσει.»

                                     Ο Αντωνίου

Ο σκόρερ του Εργοτέλη Χρήστος Αντωνίου σχολίασε μετά το φιλικό με τον ΟΦΗ: «Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, μπήκαμε πολύ δυνατά και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το ματς. Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και με εντατικό ρυθμό. Πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, πιστεύω ότι θα πάει καλά στην Super League»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News