Συνεχίζει να βελτιώνεται ο Εργοτέλης, 2-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει να βελτιώνεται ο Εργοτέλης, 2-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα δυνατό τεστ περιελάμβανε το πρόγραμμα του Εργοτέλη στη διάρκεια της προετοιμασίας του. ΟΙ κιτρινόμαυροι φιλοξένησαν τον ΟΦ Ιεράπετρας στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα από τη νίκη με 2-0.

Ο Εργοτέλης ήταν ιδιαίτερα κινητικό στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή ήρθε στο 18 με το σουτ του Μανουσάκη, ενώ ο ίδιος στο 37’ πραγματοποίησε ακόμα μια καλή ευκαιρία για να έρθει η απάντηση από τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Μπλέντι στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Παπαβασιλείου χρησιμοποίησε μια διαφορετική ενδεκάδα και στο 52’ ήρθε το 1-0 όταν ο Μπουτσάκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τοπούζης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το προβάδισμα των κιτρινόμαυρων.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν έριξε ρυθμό και στο 73’ ήρθε το 2-0, όταν ο Έφορντ βρήκε τον Μπουρσέλη και εκείνος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για τον Εργοτέλη.

Εργοτέλης: Καλογεράκης (46' Κατσιμήτρος), Λαμπάκης (46' Μαζουλουξής), Βουτσάς, Πάτας, Πλαϊτάκης, Βογιατζής, Μπουτσάκης, Κατσούρι (39' Τσοκάνι), Μανουσάκης, Σταθόπουλος, Σαϊτάκης (24' Κουτσογιαννάκης).

ΟΦΙ: Ιβάν (46' Φωτιάδης), Αναστασόπουλος, Πυθαρούλης (76' Kωνσταντίνου), Μίγγας (46' Γκέκας), Τζελέπης (58' Κορομηλάς), Καλημέρης (60' Μαρτσάκης), Μπλέντι, Κέβιν (76' Δαβίδ), Τοπούζης (82' Κέβιν), Παπαδόπουλος, Γκίκας (46' Πότσι)

Αγωνίστηκαν και οι: Κωνσταντίνου, Δαβίδ, Πότσι, Φωτιάδης, Κορομηλάς, Μαρτσάκης, Γκέκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News