Καλή παρουσία και στο δεύτερο φιλικό του ο Εργοτέλης, 2-0 την Επισκοπή

Ποδόσφαιρο
Καλή παρουσία και στο δεύτερο φιλικό του ο Εργοτέλης, 2-0 την Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πραγματοποίησε ο Εργοτέλης στο Ρέθυμνο απέναντι στην Επισκοπή. Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν για ακόμα ένα παιχνίδι σημάδια βελτίωσης, παρότι βρίσκονται κοντά στα μέσα της προετοιμασίας τους.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα σ’ ένα φιλικό όπου ο Εργοτέλης κατάφερε να επικρατήσει με 2-0. Ο έμπειρος τεχνικός παρέταξε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και στο πρώτο μέρος o Εργοτέλης κατάφερε να κάνει το 0-1 στο 9’. Ο Τσέλιος έβγαλε τη σέντρα, ο Τσάρλς έστρωσε όμορφα στον Έφορντ και εκείνος με έξοχο σουτ έβαλε σε θέση οδηγού τους κιτρινόμαυρους.

Ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει και στο 37’ ο Καπνίδης κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος κάνοντας το 0-2, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

Εργοτέλης: (Νίκκι Παπαβασιλείου) 

Α' Ημιχρονο: Χανιωτάκης, Οικονόμου, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Bruce, Λαμπάκης, Μπάτζιος, Εφορντ, Υakubu, Kwateng, Καπνίδης

Β' Ημιχρονο: Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Μανουσάκης, Πάτας, Βογιατζής, Μπουτσάκης (70' Τσοκάνι), Σταθόπουλος, Βουτσάς, Κατσούρι (83' Κουτσογιαννάκης), Αντωνίου, Σαϊτάκης (70' Πλαϊτάκης)

Επισκοπή: (Λυρώνης Γιώργος) ΚελαΊδης, Ρούσης, Γεωργούλης, Σερβιλάκης, Σουμπασάκης, Κεσίδης, Σωπασής, Τσικουδάκης, Κατσικοκέρης, Πύλιος

Έπαιξαν ακόμα οι: Μποτονάκης, Τζόρνταν, Λουμπάκης, Νάκας, Μανιαδάκης, Γαβρίλοβιτς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News