Παπαβασιλείου: «Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας και τις μεταγραφές»

Ποδόσφαιρο
Παπαβασιλείου: «Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας και τις μεταγραφές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος Εργοτέλης χτίζεται μεθοδικά και με πολύ δουλειά καθημερινά από το Νίκκι Παπαβασιλείου και τους παίκτες του.

Ο Κύπριος τεχνικός και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία μέσα να πάρουν μια πρώτη γεύση από τους παίκτες τους με τα πρώτα δείγματα να είναι θετικά και να αφήνουν ένα αίσθημα ικανοποίησης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο, θέληση και όρεξη για δουλειά. Στα ευχάριστα βέβαια και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία έχοντας κατά 95% ίσως και 100% το ρόστερ συμπληρωμένο. Και αφήνω μια μικρή πιθανότητα διότι ίσως και αν χρειαστεί γίνει αργότερα μια ακόμα κίνηση. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα και γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Για το "οικογενειακό" διπλό του Σαββάτου ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μετράμε μια εβδομάδα προετοιμασίας. Τα παιδιά είχαν διάθεση όμως είναι λογικό να βγάλουν και κούραση. Παράλληλα βέβαια είχαμε την είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποια νέα παιδιά που είναι μαζί μας στην προετοιμασία από την Κ19 έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα αξιολογήσουμε σωστά. Είμαστε μόλις στην αρχή. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

Από κει και πέρα, το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» προχώρησε στην χρήση του Polar Team Pro. Μέσω μικρών πομπών που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές μας και με την εφαρμογή laptop καταγράφονταν η καρδιακή συχνότητα και προσδιορίζονταν η ένταση του κάθε παίκτη δίνοντας live ενημέρωση στο τεχνικό επιτελείο. Έτσι, ο Νίκκι Παπαβασιλείου μπορεί άμεσα μέσω του συστήματος καταγραφής να ελέγχει την προπονητική επιβάρυνση και αποκατάσταση με στόχο την ποιοτικότερη προετοιμασία της ομάδας μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News