Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τον Εργοτέλη ενόψει της νέας σεζόν

Ποδόσφαιρο
Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τον Εργοτέλη ενόψει της νέας σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αφετηρία για τη νέα χρονιά μπήκε από σήμερα ο Εργοτέλης, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να ξεκινούν την προετοιμασία στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Οι πρωταγωνιστές εμφανίστηκαν μετρημένοι και αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά, τονίζοντας ότι υπάρχουν φιλοδοξίας και αποφασιστικότητα για μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Στο… απουσιολόγιο ήταν ο Ούγκο Κάιπερς, που επικαλέστηκε πρόβλημα ωτίτιδας, ενημερώνοντας με σχετικό έγγραφα ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς.

Στην πρώτη συγκέντρωση των «κιτρινόμαυρων» το παρών έδωσαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Οικονόμου, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Ιατρούδης, Μαζουλουξής, Μπρούς, Μανουσάκης, Πάττας, Λαμπάκης, Μπάτζιος, Βογιατζής, Μπουτσάκης, Χανιωτάκης, Ροβίθης, Κατσιμήτρος, Έφορντ, Καλογεράκης, Σταθόπουλος, Βουτσάς, Κατσούρι, Ισαχάκου, Σαϊτάκης, Πλαϊτάκης, Κουτσογιαννάκης, Τσακάνι, Κορνηλάκης και Λυδάκης.

Από την πλευρά των παικτών, ο εκ των αρχηγών Αντώνης Μπουρσέλης τόνισε στις δηλώσεις του: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλους εντός και εκτός της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία. Για εμάς είναι μια διαφορετική χρονιά σε σχέση με πέρσι, όπου ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στο ξεκίνημα. Εφέτος είμαστε οργανωμένοι σε όλους τους τομείς, ξεκινάμε στην ώρα μας και πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα. Οι στόχοι που έχουμε είναι μεγαλύτεροι από τους περσινούς, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Θα είναι δύσκολο και το εφετινό πρωτάθλημα, καθώς όλες οι ομάδες θα είναι καλές και επικίνδυνες, εμείς όμως έχουμε την εμπειρία της περσινής χρονιάς και πιστεύω θα βοηθήσει όλους μας να έχουμε μια καλή πορεία».

Ο Γιάννης Μπουτσάκης πρόσθεσε από την πλευρά του: «Σε σχέση με πέρσι ξεκινάμε στην ώρα μας και θα έχουμε μια καλύτερη προετοιμασία. Έχει περάσει μια χρονιά αυτή η ομάδα και πάμε για τη δεύτερη που θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Οι στόχοι σε αυτή την ομάδα είναι πάντα ψηλά και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να το πετύχουμε. Όπως ο στόχος για την ομάδα είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, έτσι και ο προσωπικός μου στόχος είναι να φτάσω ψηλά, ακολουθώντας την ομάδα. Είναι νωρίς και δεν ξέρει κανείς πως θα κυλήσει το πρωτάθλημα, όμως εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε. Είναι επίσης σημαντικό που η ομάδα θα συνεχίσει να επιδιώξει να παίζει ένα καλό ποδόσφαιρο κυριαρχίας, το οποίο σε συνδυασμό με τα νέα παιδιά που διψάνε για διάκριση, θα είναι καλό για την ομάδα».

Νέο πρόσωπο ο Αντώνης Καπνίδης, που αποτελεί μάλιστα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη και ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είναι μια νέα σελίδα για εμένα ο Εργοτέλης, μια επιλογή που δεν χρειάστηκε πολύ για να τη σκεφτώ. Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν τέτοιος, όπως και το πλάνο που έχει η ομάδα με έκαναν να είμαι πολύ θετικός στο να έρθω.  Αυτό που θέλουμε τώρα όλοι στην ομάδα είναι να έχουμε την υγεία μας, να δουλέψουμε με ταπεινότητα και πολύ, ώστε να βελτιωθούμε και ατομικά και ομαδικά, ώστε να πάμε ψηλά. Το κυριότερο είναι ότι όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι νέα και έχουν στόχους και ατομικούς και για την ομάδα. Έχουμε θέληση και θα το δούμε και στις προπονήσεις και τους αγώνες. Θέλουμε να έχουμε όλοι πνεύμα νικητή στην ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News