Επίσημα παίκτης του Εργοτέλη ο Αντώνης Καπνίδης

Ποδόσφαιρο
Επίσημα παίκτης του Εργοτέλη ο Αντώνης Καπνίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πολύτιμη προσθήκη ολοκλήρωσε ο Εργοτέλης με την απόκτηση του Αντώνη Καπνίδη, με τον 26χρονο επιθετικό (γεννηθείς 15.08.1992) να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων.

Ο Αντώνης Καπνίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα Νέων του Ηρακλή και σε ηλικία 19 χρόνων έκανε το πρώτο του επαγγελματικό βήμα με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα για ν’ ακολουθήσουν στην συνέχεια η Δόξα Δράμας, η Αναγέννηση Γιαννιτσών και η Καβάλα.

Το 2014 μεταγράφηκε στην ομάδα του Άρη, όπου και αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 πραγματοποιώντας συνολικά  91 συμμετοχές και 41 γκολ. Στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος φόρεσε την φανέλα της Δόξα Δράμας έχοντας 6 συμμετοχές με 351 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αντώνης Καπνίδης στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΠΑΕ Εργοτέλης δήλωσε: «Είμαι  πραγματικά πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Εργοτέλη. Η προσέγγιση των  ανθρώπων της ομάδας σε συνδυασμό με την οργάνωση και το πλάνο της με κέρδισαν αμέσως καθώς ταυτίστηκαν με τους στόχους μου.  Εύχομαι να έχω υγεία και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πάμε ψηλά»

Εντωμεταξύ, και με την… βούλα παίκτης του Εργοτέλη είναι ο Αντώνης Σταθόπουλος που σήμερα υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο. Ο Σταθόπουλος προέρχεται από την Κ20 του ΠΑΟΚ και είχε ανακοινωθεί ως μεταγραφή από τις 29 Ιουνίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News