Εργοτέλης

Ανοιχτή για κόσμο η "πρώτη" στον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης ξεκινάει αύριο την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, με τους "κιτρινόμαυρους" να πατούν το... χορτάρι του Παγκρητίου Σταδίου στις 18:30, όταν και έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση.

Σ' αυτή θα μπορεί να παρευρεθεί και ο φίλαθλος κόσμος των "κιτρινόμαυρων", καθώς και τα ΜΜΕ. Ερωτηματικό αποτελεί η έλευση ή μη του Ούγκο Κάιπερς, ενώ στην πρώτη προπόνηση θα υπάρχουν και αρκετά νέα πρόσωπα με πρώτο αυτό του νέου τεχνικού Νίκκι Παπαβασιλείου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Εργοτέλη: "Το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει ο Νίκκι Παπαβασιλείου για την προετοιμασία της ομάδας μας προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Την εβδομάδα που πέρασε οι παίκτες μας ολοκλήρωσαν τον κύκλο των απαραίτητων εξετάσεων. Συγκεκριμένα υποβλήθηκαν σε αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο, λιπομέτρηση, εργομετρικά τεστ και ολοκλήρωσαν την αξιολόγηση τους με τον ισοκινητικό ελεγχο.

Από το απόγευμα της Δευτέρα (23/7) ξεκινάει ουσιαστικά και η προετοιμασία για την νέα αγωνιστική σεζόν 2018-19. Η πρώτη προπόνηση του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 18:30 και θα είναι ανοιχτή για τον φίλαθλο κόσμο και τα ΜΜΕ".

Σχόλια