Έφτασε ο Καπνίδης και τελειώνει τη μεταγραφή του στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Έφτασε ο Καπνίδης και τελειώνει τη μεταγραφή του στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο Αντώνης Καπνίδης προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες του Εργοτέλη τη μεταγραφή του στους "κιτρινόμαυρους".

Ο έμπειρος επιθετικό σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αφίχθη σήμερα το πρωί και όπως φαίνεται το θέμα της μετακίνησής του στο Εργοτέλη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, έπειτα από τις επαφές που είχαν το τελευταίο διάστημα και θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του πρώην επιθετικού του Άρη και της Δόξα Δράμας την περασμένη χρονιά.

Να σημειωθεί πως τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και οι διοικούντες την ομάδα επιθυμούν τη θετική κατάληξη της υπόθεσης και το μόνο που μένει είναι να ρυθμιστούν και  οι τελευταίες εκκρεμότητες προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Ο 25χρονος ικανός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή, ενώ έπειτα αγωνίστηκε σε Αγροτικ'ό Αστέρα, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Καβάλα προτού κάνει το μεγάλο άλμα στον Άρη, με τον οποίο τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε 41 τέρματα σε 91 εμφανίσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News