Εξετάσεων συνέχεια στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Εξετάσεων συνέχεια στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρδιολογική εξέταση και εργομετρικά τεστ περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Εργοτέλη οι οποίοι απαρτίζουν το πρώτο γκρουπ και ο λόγος για τους Μαζουλουξής, Μανουσάκης, Λαμπάκης, Οικονόμου, Βογιατζής, Μπουτσάκης, Κατσούρι, Σαϊτάκης και Τσακάνι.

Το δεύτερο γκρουπ στο οποίο βρίσκονται οι Χανιωτάκης , Κατσιμήτρος , Καλογεράκης , Μπάτζιος , Βουτσάς , Μπουρσέλης , Κουτσογιαννάκης  και Πάτας πέρασε από αιματολογικές εξετάσεις, λιπομέτρηση και ζύγισμα, ενώ το σημερινό μενού για τους συγκεκριμένους παίκτες περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση και εργομετρικά τεστ.

Ανάλογες εξετάσεις θα περάσει το ερχόμενο διήμερο το τρίτο γκρούπ στο οποίο θα συμμετέχουν οι  Ιατρούδης, Μπρους, Έφορντ, Γιακούμπου, Κορνηλάκης , Πλαϊτάκης, Τσέλιος, Κάιπερς και Σταθόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν και τα ισοκινητικά τεστ έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των παικτών προκειμένου να ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας με την πρώτη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (23/7) στο Παγκρήτιο στάδιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News