Έρχονται νέες προσθήκες στον Εργοτέλη και… εκκίνηση με τα εργομετρικά

Ποδόσφαιρο
Έρχονται νέες προσθήκες στον Εργοτέλη και… εκκίνηση με τα εργομετρικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Εργοτέλη έχουν προετοιμάσει το έδαφος για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις και την εβδομάδα που έρχεται αναμένονται νέες ανακοινώσεις.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου και οι διοικούντες έχουν ήδη προχωρήσει τις επαφές με συγκεκριμένους στόχους και κάποιες υποθέσεις είναι στο τελικό στάδιο.

Από κει και πέρα, οι καλοκαιρινές διακοπές τελειώνουν για τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», αφού από σήμερα ξεκινούν τα εργομετρικά τεστ και οι απαραίτητες εξετάσεις, από τις οποίες θα περάσουν ανά γκρουπ.

Το πρώτο θα ξεκινήσει αύριο με αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, την Τρίτη θα περάσει από εργομετρικά τεστ και την Πέμπτη θα συνεχίσει με σαϊμπεξ και ισοκινητικό έλεγχο. Αντίστοιχα θα νικηθούν και τα άλλα δυο γκρουπ τις επόμενες ημέρες και όλη η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί ως το ερχόμενο Σάββατο.

Για την Κυριακή θα υπάρχει ρεπό και άπαντες θα δώσουν ραντεβού για την Δευτέρα 23 Ιουλίου στο Παγκρήτιο στάδιο, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση ξεκινώντας ουσιαστικά η προετοιμασία για την νέα αγωνιστική σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News