Η περίπτωση Ματθαίου και οι τρεις που πλησιάζουν στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Η περίπτωση Ματθαίου και οι τρεις που πλησιάζουν στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στον Εργοτέλη σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση και αυτή την εβδομάδα αναμένονται μαζεμένες ανακοινώσεις.

Μια περίπτωση που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτή του 20χρονου Κύπριου επιθετικού Νικόλα Ματθαίου, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Ο ταλαντούχος παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον είχε αποκτήσει από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ένα άλλο ζήτημα προς συζήτηση είναι ότι πιάνει θέση ξένου. Έχουν γίνει αρκετές επαφές το τελευταίο διάστημα, όμως πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Από ’κει και πέρα, ο γενικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων” Γιώργος Τουτζάρης έχει “μαρκάρει” τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που είναι σε φάση υλοποίησης. Πρόκειται για ένα τερματοφύλακα, που μάλιστα θεωρείται “κλεισμένος”, έναν επιθετικό περιοχής και έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό. Όλα δείχνουν ότι το αργότερο μέχρι μεθαύριο Παρασκευή θα υπάρχουν ανακοινώσεις, ενώ την ίδια ώρα ο Νίκκι Παπαβασιλείου αξιολογεί όλες τις προτάσεις για παίκτες, προκειμένου να συνεχιστεί η ενίσχυση.

Την ίδια ώρα, από το ρόστερ υπήρξε και μια αποχώρησε, αφού λύθηκε το συμβόλαιο του νεαρού κεντρικού αμυντικού Αποστόλη Δουλγεράκη.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την -κοινή συναινέσει - λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Απόστολο Δουλγεράκη. Αποστόλη, ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News