Εργοτέλης

Στην Wadi Degla ο Μπούζας

Τη διαδρομή του Τάκη Γκώνια ακολούθησε και ο Βασίλης Μπούζας, με τον πρώην πλέον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη να ανακοινώνεται από την Wadi Degla.

Μετά από επίσημη πρόταση που κατέθεσε η Αιγυπτιακή ομάδα και ολιγοήμερες διαπραγματεύσεις επήλθε η συμφωνία με την πλευρά του Εργοτλέλη, ενώ εκτός των οικονομικών ανταλλαγμάτων που θα εισπράξουν οι «κιτρινόμαυροι», διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης 20% .

Από την πλευρά του o Βασίλης Μπούζας μιλώντας για την μεταγραφή του επεσήμανε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Αλλάζω χώρα, κουλτούρα και πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο ωστόσο είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Wadi Degla είναι ο κ. Γκώνιας. Ένας άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί του και γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο και το πλάνο της δουλείας του και αυτό πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρήγορα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την άψογη συνεργασία καθώς και όλους του συμπαίκτες μου και εύχομαι στην ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και να φτάσει στο ψηλότερο σκαλοπάτι εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι».

Σχόλια