Εργοτέλης

Αποχαιρετιστήριο δείπνο για την Κ19 του Εργοτέλη

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές της Κ19 του Εργοτέλη έκλεισαν τη χρονιά με δείπνο που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, αφού η χρονιά κρίθηκε επιτυχημένη με την επίτευξη της κατάκτησης του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος και την συμμετοχή της ομάδος στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος Football League.

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές για την πορεία που πραγματοποίησαν στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και όλα τα μέλη του τεχνικού  επιτελείου που συνέβαλαν τα μέγιστα για να έχει η ομάδα αξιόλογη πορεία.

Τον λόγο μάλιστα πήρε ο Σταύρος Λαμπράκης όπου σε μια σύντομη ομιλία προς τα παιδιά είπε: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε όλη την χρονιά. Πολλά παιδιά που ήταν στην δική σας θέση παίζουν σήμερα επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μάλιστα κάποια από αυτά στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό εμάς μας κάνει δυο φορές περήφανους και δυο φορές πιο υπεύθυνους για να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά και να βοηθήσουμε το τμήμα της Κ19 έτσι ώστε να έχει όλα αυτά που χρειάζεται για να υπάρχει βελτίωση και εξέλιξη σε όλους σας.

Τιμήσατε την φανέλα του Εργοτέλη και σας αξίζουν πολλά μπράβο. Θέλω αυτές τις εμπειρίες που όλοι μαζί μοιραστήκατε φέτος να τις κρατήσετε στην καρδιά σας, στο μυαλό σας, και να είστε υπερήφανοι που υπηρετήσατε αυτό το σύλλογο.

Όπως μάθατε ο Κατρούρρι υπέγραψε συμβόλαιο επαγγελματικό ενώ κάποια άλλα παιδιά έχουν ενημερωθεί ότι θα έρθουν στην  προετοιμασία της πρώτης ομάδος. Να ξέρετε ότι στην φιλοσοφία του Εργοτέλη είναι να στηρίζει όλα τα νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και προοπτική. Θέλουμε να βλέπουμε παιδιά όπως εσάς από τα τμήματα υποδομής να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και να φτάνουν να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά.

Όλα τα παιδιά που πιστεύουμε θα πάρουν την ευκαιρία τους. Μακάρι και εύχομαι αρκετοί από εσάς να είναι τα επόμενα χρόνια στην πρώτη ομάδα του Εργοτέλη»  

Με την σειρά του και ο προπονητής της Κ19 Βασίλης Πλεσίτης αφού ευχαρίστησε τους παίκτες του για την συνεργασία που είχαν όλοι την χρονιά επεσήμανε: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος και το θεωρό τιμητικό ότι είχα καλούς αθλητές με προοπτική και εξέλιξη αλλά και καλά παιδιά διπλά μου. Από τον Εργοτέλη δεν θα φύγει κανένας άξιος παίκτης που δεν θα πάρει την ευκαιρία του. Να είστε σίγουροι γι αυτό αλλά και υπερήφανοι που υπηρετείται αυτό το σωματείο. Τέλος θα ήθελα να θυμάστε ένα σύνθημα που έχουμε στα αποδυτήρια που λέει “Δουλέψτε σκληρά και περιμένετε ειρηνικά τα αποτελέσματα”»  
Με την ολοκλήρωση της βραδιάς όλοι οι παίκτες πήραν ως ενθύμιο την φανέλα με την οποία αγωνιστήκαν την εφετινή χρονιά, αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προετοιμασία, οπότε και θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια