default-image

Νέα ναυάγιο μεταξύ Βρέντζου και Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Νέα ναυάγιο μεταξύ Βρέντζου και Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του Γιώργου Βρέντζου για να επιστρέψει ως μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ Εργοτέλης ναυάγησε, όπως είχε γίνει και πριν λίγους μήνες.

Η πρόταση του πρώην προέδρου του Εργοτέλη απορρίφθηκε από τον Μάγκετ Σάμι, κάτι που αναμενόταν με βάση την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί. Μάλιστα, ο κ. Βρέντζος μετά την αρνητική απάντηση του Σάμι, έγραψε τα εξής στην προσωπική του σελίδα:

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Μάγκεντ Σάμι, απέρριψε την πρόταση εξαγοράς που του κατέθεσα (όπως αναμενόταν άλλωστε).

Συνεπώς το θέμα θεωρείται λήξαν από πλευράς εμένα και των χρηματοδοτών μου (εκτός κι αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση οπότε πιθανότατα θα είμαστε σε θέση να καταθέσουμε μια καλύτερη πρόταση όπως ενημέρωσα και τον μεγαλομέτοχο). Δεν πρόκειται ν' ασχοληθώ ή να δηλώσω κάτι περισσότερο για το συγκεκριμένο θέμα (εκτός κι αν προκληθώ, έμμεσα ή άμεσα, από την ΠΑΕ).

Μέσα απ' την κιτρινόμαυρη καρδιά μου, εύχομαι στον Εργοτέλη τα καλύτερα κι ελπίζω ειλικρινά να μην επιβεβαιωθώ για όσα έχω δηλώσει ...

Εις το επανιδείν»...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News