Εργοτέλης

Κάιπερς: «Δική μου απόφαση να μην παίξω στην ΑΕΚ»

Την πόρτα της ΑΕΚ κλείνει ο Ούγκο Κάιπερς καθώς σε δηλώσεις που έκανε στο Βέλγιο, αναφέρει ότι προτιμά να παίξει ακόμα ένα χρόνο στον Εργοτέλη παρά να πάει στην Ένωση!

 

Ο 21χρονος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα La Dernière Heure και τόνισε: «Είναι ανώφελο να επιμένει. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ΑΕΚ συνεχίζει να θέλει έναν παίκτη που δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα της και που ποτέ δεν θα τη φορέσει.

 

Έχω σεβασμό για το κλαμπ, όμως δεν θα παίξω σε αυτό για προσωπικούς λόγους. Και είναι δική μου απόφαση, δεν έχω επηρεαστεί από τον ατζέντη μου ή τον πατέρα μου. Προτιμώ να μείνω για ένα χρόνο στον Εργοτέλη από το να υπογράψω στην ΑΕΚ, όμως το παράθυρο των μεταγραφών μόλις που άνοιξε και η πόρτα μου είναι ανοικτή για κάθε κλαμπ πλην της ΑΕΚ».

 

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, έχοντας καταβάλει τα χρήματα στον Εργοτέλη για την αγορά του παίκτη και έχοντας εξασφαλίσει ότι δεν μπορεί να πάει αυτή τη στιγμή σε άλλη ομάδα, έχει αφήσει στην... άκρη την υπόθεση του Κάιπερς (δουλεύοντας τις βασικές της μεταγραφές), με σκοπό να ασχοληθεί ξανά με αυτό το θέμα όποτε το κρίνει εκείνη.

 

Το αντίθετο ακριβώς, δηλαδή, από αυτό που επιδιώκει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, που είναι ξεκάθαρο ότι με τις καθημερινές του δηλώσεις θέλει να πιέσει την Ένωση να αποσυρθεί από την υπόθεση και να τον «απελευθερώσει» για να διαπραγματευτεί άμεσα τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα...

Σχόλια