Τα ερωτηματικά στο σίριαλ Κάιπερς

Ποδόσφαιρο
Τα ερωτηματικά στο σίριαλ Κάιπερς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο Εργοτέλης να είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Ούγκο Κάιπερς, δεν υπολόγιζε όμως τον… ξενοδόχο. Ποιος όμως είναι αυτός…, οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι φαίνεται πως παίζουν το δικό τους παιχνίδι και θέλουν να χαλάσουν την μεταγραφή στην Ένωση.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής, έχοντας μια πολύ καλή παρουσία και όντας ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League με 22 τέρματα προσέλκυσε τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Οι προτάσεις που είχε να διαχειριστεί τόσο ο Εργοτέλης όσο και ο ποδοσφαιριστής ήταν πολλές. Η καλύτερη ερχόταν από το Μεξικό, καθώς η Τσίβας Γουαδαλαχάρα πρόσφερε στους «κιτρινόμαυρους» ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ, και κοντά στο 1 εκ. στον ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο ωστόσο να μην επιθυμεί τη μετακόμισή του.

Θέλοντας ο 21χρονος επιθετικός να παραμείνει στην Ελλάδα, είχε να διαχειριστεί δύο προτάσεις από το πάνω ράφι της Σούπερ Λιγκ. Αυτή του Ολυμπιακού και αυτή της ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έδιναν κοντά στις 100.000 ευρώ στον Εργοτέλη, ενώ η ΑΕΚ σχεδόν τα τριπλά και ένα συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με το ίδιο κοντά ποσό της πρότασης στην ομάδα.

Μάλιστα η πρόταση της Ένωσης έγινε άμεσα αποδεκτή, καθώς τα χρήματα που προσφερόταν στους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» καθώς και τα έμψυχα ανταλλάγματα ήταν ικανοποιητικά. Σ’ αυτό συμφώνησε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο προ λίγων ημερών ξεκίνησε το γαϊτανάκι της απομάκρυνσης.

Και ενώ όλα έδειχναν έτοιμα για να μετακομίσει ο ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ, τότε οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως μπήκαν στο παιχνίδι και προσπαθούν να αλλάξουν τη γνώμη του ποδοσφαιριστή και προφανώς ο λόγος έχει να κάνει με τις διαφορετικές πτυχές του μεταγραφικού παιχνιδιού…

Μιλώντας στην ιστοσελίδα novasports.gr ο Κάιπερς τόνισε πως δε θα πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ: «Ξεκαθάρισα τα πάντα στις δηλώσεις μου. Επιμένω ότι δεν θα πάω στην ΑΕΚ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω αυτή τη στιγμή», ενώ από την άλλη ο εκ των ατζέντηδων του ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής του έχει προτάσεις από 7 ομάδες και ότι η συμφωνία του Εργοτέλη με την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για μη μετακίνηση του ίδιου στην Ένωση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η μεταγραφή του Βέγλου επιθετικού βρίσκεται στον… αέρα και παρά την καταπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε, δείχνει πως δε γνωρίζει τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν, να τη διαχειριστεί…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News