Εργοτέλης

Εργοτέλης: «Κάποιοι επιχειρούν να παίξουν σε βάρος του Κάιπερς» 

Οι δηλώσεις του Ούγκο Κάιπερς στο Βέλγιο δεν έμειναν αναπάντητες από τον Εργοτέλη, ο οποίος θεωρεί ότι κάποιοι προσπαθούν να παραπλανήσουν τον ποδοσφαιριστή.

 

Ο Κάιπερς στις δηλώσεις του είχε επισημάνει ότι δεν πρόκειται να πάει στην ΑΕΚ καθώς η τελευταία δεν το σεβάστηκε με την προσφορά που έκανε.

 

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει:

 

«Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βελγίου, που αφορούν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ούγκο Κάιπερς και τον θέλουν να αρνείται να αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην ΑΕΚ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο τα εξής:

 

Δεν δεχόμαστε επουδενί εκβιασμούς από όψιμους «υπερασπιστές» των συμφερόντων του ποδοσφαιριστή μας.

 

Ενώ πρέπει να υπογραμμίσουμε σε όλους τους τόνους πως ο Συλλογος μας, ήταν αυτός που βοήθησε τον Ούγκο Κάιπερς να αναδείξει το ταλέντο του.

 

Τέλος, δεν μπορούμε να ζητήσουμε από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την ιστορικότητα αλλά ούτε καν τα χρώματα της ομάδας μας να μας σεβαστούν, στον αντίποδα όμως καλούμε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να αντιληφθεί ότι οι σκοπιμότητες και το παρασκήνιο που κάποιοι επιχειρούν να παίξουν σε βάρος του, μόνο κακό μπορεί να του κάνει».

Σχόλια