Κάιπερς: Δεν πάω στην ΑΕΚ, η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού  

Ποδόσφαιρο
Κάιπερς: Δεν πάω στην ΑΕΚ, η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργοτέλης και η ΑΕΚ ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς, όμως υπολόγισαν χωρίς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με δηλώσεις του επισήμανε ότι δεν πρόκειται να πάει στην Ένωση.

Ο 21χρονος επιθετικός σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Βελγίου επισήμανε ότι δε θέλει να πάει στην ΑΕΚ γιατί δεν τον σεβάστηκε.  «Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε», είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη.

Δηλώσεις, όμως έκανε και ο εκπρόσωπός του, ο οποίος επισήμανε: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News