Εργοτέλης

Αποχαιρέτησε με δείπνο ο Τ. Γκώνιας

Ο Εργοτέλης θα ολοκληρώσει αύριο της αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή χρονιά με την αναμέτρηση στα Τρίκαλα η οποία θα είναι και διαδικαστικού χαρακτήρα. Ωστόσο αύριο ολοκληρώνεται και η συνεργασία του Τάκη Γκώνια με τους «κιτρινόμαυρους», με τον Έλληνα τεχνικό να αποχωρεί για την Αίγυπτο και τη νέα του ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο 46χρονος προπονητής παρέθεσε δείπνο σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ευχαριστώντας τους για όλα όσα πέρασαν τη χρονιά που πέρασε.

Ο ‘Έλληνας τεχνικός, μέσα σε ένα αρκετά φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ευχαρίστησε θερμά για την συνεργασία όλα τα μέλη της ομάδας και πιο συγκεκριμένα τους συνεργάτες, τους παίκτες και το διοικητικό προσωπικό ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο πρόσωπο του Γενικού Διευθυντή της ομάδας Γιώργου Τουτζάρη καθώς επίσης στους Μανόλη Σεβαστάκη και Σάκη Μποβολέτη οι οποίοι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στάθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς στο πλευρό της ομάδας.

Η βραδιά έκλεισε με μια όμορφη έκπληξη από το σύνδεσμο Φίλων Εργοτέλης «Alternatives» οι οποίοι δώρισαν στον κ. Γκώνια ένα βιβλίο με την ιστορία του Εργοτέλη και μια μπλούζα με το σήμα του συνδέσμου.

Να σημειωθεί πως αυτή ήταν και μια από τις τελευταίες στιγμές και του Ούγκο Κάιπερς με τους συμπαίκτες του στον Εργοτέλης, καθώς τις προσεχείς ημέρες θα ενσωματωθεί με την ΑΕΚ, η οποία είναι και ο νέος σταθμός στην καριέρα του Βέλγου επιθετικού.

Σχόλια