Εργοτέλης

Χωρίς Κάιπερς και Σταμόπουλο στα Τρίκαλα

Την προετοιμασία του επί Ηρακλειώτικου εδάφους ολοκλήρωσε ο Εργοτέλης, η αποστολή του οποίου αναχωρεί αύριο για τα Τρίκαλα, όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στην τελευταία αγωνιστική της Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» δε θα έχουν μαζί τους τον Σταμόπουλος ο οποίος στο ματς με τον Αιγινιακό τραυματίστηκε και αύριο μάλιστα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του καθώς και τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος θα προστατευθεί από τους ανθρώπους του Εργοτέλη, λόγω της μεταγραφής του, η οποία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Από κει και πέρα στην αποστολή θα υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Στέλιο Λαμπάκη ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί τον περασμένο Οκτώβριο στο χιαστό και είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει και πάλι της υπηρεσίες του.

Οι 18 που απαρτίζουν την αποστολή της είναι οι: Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου, Μαζουλούξης,  Νικολακάκης, Μπουτσάκης,, Ιατρούδης, Αγγελόπουλος, Σταματάκος Λαμπάκης, Πάτας Βογιατζής, Μανουσάκης, Εφορντ.

Σχόλια