Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Εργοτέλη στην Καρδίτσα, 3-0 από την Αναγέννηση

Ποδόσφαιρο
Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Εργοτέλη στην Καρδίτσα, 3-0 από την Αναγέννηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με 2-1, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Football League, με αποτέλεσμα να θέλει τη νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Αιγινιακό.

Παρότι ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά με την έναρξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που στην πρώτη τους καλή στιγμή κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 7’ ο Χαντζάρας από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Καρρίκι έκανε την πάσα και ο Σουντουρά με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0 βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα της Καρδίτσας.

Οι γηπεδούχοι όμως δε σταμάτησαν εκεί και στο 18’ ο Πλαβούκος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Εργοτέλη, μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύκολα τον Κατσιμήτρο κάνοντας το 2-0.

Από κείνο το σημείο ο Εργοτέλης ανέβασε στροφές, ωστόσο τα σουτ του Σταματάκου και του Ιατρούδη στο 30’ πέρασαν πάνω από τα δοκάρια του Γκέκα, με το σκορ να μένει στα πρώτα 45 λεπτά.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν διατεθειμένοι να πιέσουν ψηλά την Αναγέννηση κάτι το οποίο έφερε και τη μείωση του σκορ. Συγκεκριμένα στην πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, ο Τσέλιος στο 52’ κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Γκέκα, κάνοντας το 2-1.

Ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει και στο 61’ το σουτ του Μπούζα απέκρουσε ο Γκέκας, ενώ στο 72’ ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη απείλησε εκ νέου με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να επεμβαίνει εκ νέου σωτήρια.  

Στο 86’ η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε με ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω της αποβολής του Βατουσιάδη, όμως στα εναπομείναντα λεπτά ο Εργοτέλης δε δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση με αποτέλεσμα το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης (20’ Βατουσιάδης), Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος (73’ Καραγιάννης), Σταματάκης, Κονέ, Σουντούρα, Χαντζάρας (85’ Μπούσδρας).

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Ιατρούδης, Τσέλιος, Μπάτζιος Οικονόμου, Νικολακάκης (84’ Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Μπούζας, Έφροντ (67’ Μανουσάκης), Σταματάκος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής:

Σπάρτη-Άρης: 0-3

Τρίκαλα-ΑΟΧ/Κισσαμικός: 2-1

Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λαρ.: 1-0

Αιγινιακός-Καλλιθέα: 2-0

Παναιγιάλειος-ΑΕ Καραϊσκάκης: 0-0

Αναγέννηση Καρδ.-Εργοτέλης: 2-1

Πανσερραϊκός-Παναχαϊκή: 1-1

ΟΦΗ-Αχαρναϊκός 3-0 α.α.

Δόξα Δράμας-Βέροια 3-0 α.α.

1.ΟΦΗ  80

2.Άρης  79

3.Παναχαϊκή      67

4.ΑΟΧ/Κισσαμικός          58

5.Δόξα Δράμας 57

6.Τρίκαλα           55

7.Απόλλων Πόντου         50

8.ΑΕ Καραϊσκάκης          45

9.Απόλλων Λαρ.               43

10.Εργοτέλης     40

11.Σπάρτη           37

12.Αναγέννηση Καρδ.   37

13.Αιγινιακός    37

14.Πανσερραϊκός            30

15.Καλλιθέα      24

16.Παναιγιάλειος            22

17.Βέροια           5

18.Αχαρναϊκός  -51

*Σπάρτη, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός έχουν -3

ΕΠΟΜΕΝΗ (33η , 20/05 – 17:00)

Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος Δε διεξάγεται

Βέροια – ΟΦΗ Δε διεξάγεται

ΑΟΧ/Κισσαμικός – Απόλλων Λάρισας

Καλλιθέα – Τρίκαλα

ΑΕ Καραϊσκάκης – Απόλλων Πόντου

Εργοτέλης – Αιγινιακός

Παναχαϊκή – Αναγέννηση Καρδίτσας

Άρης – Πανσερραϊκός

Δόξα Δράμας – Σπάρτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News