«Δεν ήμασταν καλοί και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα»

Ποδόσφαιρο
«Δεν ήμασταν καλοί και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βοηθός προπονητή του Εργοτέλη Αντώνης Ανδρουλάκης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ανέφερε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή, γι’ αυτό ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα, ενώ συμπληρώνοντας τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» δε μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου κι έτσι ήρθε το βαρύ σκορ.

Συγκεκριμένα είπε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τη νίκη του. Το πρόβλημα μας ήταν ότι δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Δεν ήμασταν καλοί και αν βάλουμε υπόψη και την αποτελεσματικότητα του Πανσερραϊκού, χάσαμε το παιχνίδι. 

Δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ για να μπούμε στο παιχνίδι και πάλι, κάτι που έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Φαίνεται με το αποτέλεσμα πως δεν ήμασταν καλοί, κοιτάμε το επόμενο ματς στην Καρδίτσα που είναι και αυτό επίσης κρίσιμο».

Αντίθετα με τον προβληματισμένο γυμναστή του Εργοτέλη, ο προπονητής του Πανσερραϊκού Πέτρος Στοΐλας, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του: «Ξεκινώντας είμαι υποχρεωμένος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τον κόσμο του Εργοτέλη που μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο, κάτι που δεν το συναντάς στην κατηγορία. 

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, διαβάσαμε καλά όλη την εβδομάδα το στυλ παιχνιδιού του αντιπάλου μας, με το μεγάλο ποσοστό κατοχής. Είπα στους παίκτες μου πως έπρεπε να έχουμε υπομονή και να κρατάμε μακριά από την εστία μας τον αντίπαλό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν το κάναμε καλά και ήμασταν τυχεροί. 

Θέλαμε να κτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις, το κάναμε, βάλαμε γκολ και αυτό μας έδωσε δύναμη. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε και πίστη και αυτό ήταν σημαντικό για την ομάδα μας βάσει των προβλημάτων που είχαμε. Θέλω να πω στα παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη αυτή την ταλαιπωρία που περνούν. Εμείς μπορούμε να “πληρωνόμαστε” μόνο παίζοντας ποδόσφαιρο. 

Είναι μια σημαντική νίκη και χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι εγώ στον πάγκο, καθώς πήραμε εκτός έδρας νίκη, ένα χρόνο μετά την τελευταία μας. Ευχαριστώ και στους δυο φιλάθλους μας, τους χαρίζουμε τη νίκη, όπως και σε αυτούς που είναι κοντά μας και πιστεύουν σε εμάς. 

Βαθμολογικά είναι απίθανο να σωθούμε, αλλά έχει σημασία για εμάς αυτή η νίκη. Επειδή δεν έχουμε οικονομική πληρωμή, έχουμε και την ηθική. Επίσης κάθε νίκη μπολιάζει τα νέα παιδιά με νοοτροπία νικητή. Είχα πει στους παίκτες μας πως όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα, τους ευχαριστώ πολύ. Είναι κάτι πολύ περισσότερο το κέρδος της ηθικής ανταμοιβής μας, παρά των βαθμών».

Από τους παίκτες του Εργοτέλη μίλησε ο τερματοφύλακάς του Δημήτρης Κατσιμήτρος, ο οποίος ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τη νίκη του, κοιτάμε τον αγώνα με την Καρδίτσα που είναι επίσης σημαντικό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες στον αγώνα όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας που σε 4 ευκαιρίες είχε 3 γκολ».

Από πλευρά Πανσερραϊκού μίλησε ο Γιώργος Σιάκκας, ο οποίος παλαιότερα είχε αγωνιστεί με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα: «Θέλω να ξεκινήσω από τη φιλοξενία που ζήσαμε. Έχω περάσει από αυτή την ομάδα και ξέρω πως έχει ήθος και ανθρωπιά ο Εργοτέλης. Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συμπεριφορά τους. 

Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα σαν ομάδα, αποφασίσαμε όμως να κατέβουμε μέχρι τέλους στους αγώνες και η απόδοσή μας σήμερα ήταν αρκετά καλή. Ο Εργοτέλης δεν νομίζω πως θα έχει θέμα να μείνει στην κατηγορία. Λυπάμαι που η νίκη για εμάς δεν έχει βαθμολογική αξία. Την αφιερώνουμε στον κόσμο και σε όλους όσοι είναι κοντά στην ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News