Γιάννης Μπουτσάκης… ο δάσκαλος του Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Γιάννης Μπουτσάκης… ο δάσκαλος του Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό σχολείο με την Ακαδημία του να έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο από φέτος έχει και έναν... κανονικό δάσκαλο! Τον Γιάννη Μπουτσάκη!

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πήρε το πτυχίο του και... συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις περιμένοντας τον διορισμό. Χθες μιλώντας στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην ΚΡΗΤΗ TV για την επιτυχία να συνδυάσει μπάλα σε επαγγελματικό πια επίπεδο και σπουδές, είπε: "Μπορεί να γινει αυτός ο συνδυασμός, να συνδυαστεί το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός με τις σπουδές, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια. Σπούδασα στο Ρέθυμνο, ήμουν κοντά στην πόλη μου και-έστω και με μία μικρή καθυστέρηση-κατάφερα να πάρω το πτυχίο μου. Πιστεύω πως αν θέλεις κάτι πραγματικά, τότε μπορείς να τα καταφέρεις και να επιτύχεις τον στόχο σου. Βέβαια οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΟΑ που ήμουν τα προηγούμενα χρόνια και με στήριξαν όλοι, αλλά και στην ομάδα μου, τον Εργοτέλη που συνάντησα ένα εκπληκτικό κλίμα το οποίο επίσης με βοήθησε πάρα πολύ".

Ο Μπουτσάκης τόνισε πως προτεραιότητα του, όταν με το καλό έρθει ο διορισμός του, θα είναι το επάγγελμα του δασκαλου. Ωστόσο ξέρει καλά πως θα πρέπει να περιμένει αρκετά!

Ο Γιάννης Μπουτσάκης πήρε το πτυχίο του στις 28 Μαρτίου. Ας δούμε λοιπόν τι γράφαμε την επόμενη μέρα στη "Νέα Κρήτη":

Συναισθήματα χαράς σήμερα για τον Γιάννη Μπουτσάκη. Ο μέσος του Εργοτέλη πήρε το πτυχίο του από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός υψηλού επιπέδου μπορεί να συνδυαστεί και με τις σπουδές.

Δίπλα του στην ορκωμοσία, πέρα από την οικογένεια του, βρέθηκαν και οι συμπαίκτες του Χρήστος Μπάτζιος, Κυριάκος Μαζουλουξής και Ζαν Κούρτι. Μοιράστηκε μαζί τους αυτή τη μεγάλη χαρά, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους: «Τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές στον Γιάννη απ’ όλη την οικογένεια του Εργοτέλη για μια λαμπρή σταδιοδρομία».

Ανακοίνωση συγχαρητηρίων βέβαια υπήρξε και από την ομάδα που τον ανέδειξε, τον ΠΟΑ:«Η οικογένεια του ΠΟΑ συγχαίρει τον αθλητή του Εργοτέλη, Γιάννη Μπουτσάκη, για την απόκτηση πτυχίου του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Ο Γιάννης Μπουτσάκης ήταν το φωτεινό παράδειγμα του συλλόγου μας, κατάφερε να συνδυάσει τη μάθηση, την άθληση και με τον άψογο χαραχτήρα του να διαπρέψει.Καλή σταδιοδρομία Γιάννη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News