Χωρίς Μανουσάκη και Λαδά στη Σπάρτη ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Μανουσάκη και Λαδά στη Σπάρτη ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παρουσία του Γιώργου Μανουσάκη αλλά και του Παναγιώτη Λαδά θα στερηθεί ο Τάκης Γκώνιας στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Εργοτέλη απέναντι στη Σπάρτη(Παρασκεύη 04/05, 16:00).

Στη τελευταία προγραμματισμένη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» ενόψει Σπάρτης, ο Γιώργος Μανουσάκης αποκόμισε τραυματισμό στο κουτεπιέ και τέθηκε έτσι εκτός πλάνων για την επικείμενη αναμέτρηση.

Επιπρόσθετα, ένας εκ των τερματοφυλάκων του Εργοτέλη, Παναγιώτης Λαδάς πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία του προπόνηση με τον Εργοτέλη καθώς αύριο θα αναχωρήσει για τον Έβρο αφού είναι υποχρεωμένος να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Όσον αφορά τους 18 «εκλεκτούς» που θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με την ομάδα της Σπάρτης είναι οι : Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Μπουρσέλης, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Καϊπερς, Εφορντ, Ιατρούδης, Σταματάκος. Αγγελόπουλος, Οικονόμου, Χανιωτάκης, Βογιατζής.

Το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή του Εργοτέλη αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Σπάρτη ενώ η επιστροφή της ομάδας έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News