Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς προβλήματα

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς προβλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν στον Εργοτέλη έπειτα από το ρεπό που έδωσε ο Τάκης Γκώνιας στους «κιτρινόμαυρους» ελέω γιορτών του Πάσχα και στην ομάδα του Ηρακλείου στρέφουν το μυαλό τους στην αναμέτρηση της Κυριακής (15/04) απέναντι στον Απόλλων Λάρισας.

Έπειτα από τον σημαντικό βαθμό που απέσπασε στην Καλαμαριάς, ο Εργοτέλης θα αναζητήσει τη νίκη στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Απόλλων Λάρισας και ΑΕ Καραϊσκάκης ούτως ώστε να φύγει από τη διακεκαυμένη ζώνη όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Η αρχή γίνεται με τον Απόλλων Λάρισας την Κυριακή (15/04) με την ομάδα του Ηρακλέιου να έχει στρέψει εκεί το μυαλό της, σε μια αναμέτρηση που ο Τάκης Γκώνιας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, πέρα αυτά των μακροχρόνιων Ροβίθη και Λαμπάκη, με τους Μπούζα και Μπρους να ανεβάζουν συνεχώς στροφές.

Αύριο, ο 46χρονος τεχνικός έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, με την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» να συνεχίζεται την Τετάρτη (11/04) με πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ. Να σημειωθεί πάντως πως ο Τάκης Γκώνιας αναμένεται να δουλέψει αρκετά πάνω στον προσεχή αντίπαλο αναφορικά με το τακτικό κομμάτι και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News