default-image

Άτυχος ο Ροβίθης, μπαίνει χειρουργείο

Αθλητισμός
Άτυχος ο Ροβίθης, μπαίνει χειρουργείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι χειρότεροι φόβοι για τον τραυματισμό του Μανώλη Ροβίθη επιβεβαιώθηκαν, με τον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη στέκεται άτυχος για ακόμα μια φορά τη φετινή χρονιά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο τρέχουσας σεζόν

Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Μανώλης Ροβίθης, με τον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη σύμφωνα με πληροφορίες να μπαίνει στο χειρουργείο πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη.

Ο τραυματισμός του δυναμικού επιθετικού του Εργοτέλη προήλθε έπειτα από τη σύγκρουση που είχε με τον ποδοσφαιριστή του Άρη Σόουζα στο 32’ του παιχνιδιού στο Κλεάνθης Βικελίδης και αμέσως έγινε αλλαγή. Ο ίδιος έδειχνε να κατάλαβε από την πρώτη στιγμή το μέγεθος της ζημιάς κάτι το οποίο ήρθε να επιβεβαιώσει και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε.

Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» είχε υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού τον Οκτώβριο, ωστόσο ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης δεν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, κάτι το οποίο όμως δε γλίτωσε αυτή τη φορά. Μάλιστα αυτό θα γίνει άμεσα, αφήνοντας το πόδι να «ξεκουραστεί» μερικές ημέρες και την ερχόμενη Τρίτη (20/03) ή Πέμπτη (22/03) θα προχωρήσει στην εγχείρηση.

Από κει και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τάκης Γκώνιας με τους ποδοσφαιριστές του ξεκινούν ουσιαστικά από σήμερα την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας την Κυριακή (18/03), σε ένα παιχνίδι όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα αναζητήσουν την επιστροφή τους στα νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου να ξεφύγουν από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ξεχάσουν την ήττα από τον Άρη και έχουν πλέον το μυαλό τους στο παιχνίδι με την ομάδα της Δράμας στο Παγκρήτιο Στάδιο. Το τεχνικό τιμ της ομάδας αναμένεται να εστιάσει στη βελτίωση της επιθετικής πιο πολύ λειτουργίας της, καθώς η απουσία του Ροβίθη, ο οποίος έδινε σημαντικές λύσεις, αλλάζει κατά πολύ τα σχέδια. Πάντως το θετικό είναι πως πέρα από το πρόβλημα του Μανώλη Ροβίθη, ο 46χρονος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προς στιγμήν άλλα προβλήματα τραυματισμών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News