Ανδρουλάκης: Ο Εργοτέλης θα πάει στο «Βικελίδης» για το καλύτερο

Ποδόσφαιρο
Ανδρουλάκης: Ο Εργοτέλης θα πάει στο «Βικελίδης» για το καλύτερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Εργοτέλη Τάκης Γκώνιας δεν πήγε χθες στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Παγκρήτιο και, όπως έγινε γνωστό, ο λόγος ήταν πως είχε... κλείσει η φωνή του!

Τον αντικατέστησε ο γυμναστής της ομάδας Αντώνης Ανδρουλάκης, που είπε αρχικά: «Μπράβο στους παίκτες μας για τη μεγάλη τους νίκη. Ήταν συνέχεια του παιχνιδιού της Δευτέρας, τόσο στις νίκες, όσο και στις εμφανίσεις».

Στη συνέχεια, ο κ. Ανδρουλάκης “έπλεξε το εγκώμιο” των Πατρινών, μιλώντας ουσιαστικά για την... καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος! Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν καλύτερη η Παναχαϊκή, στο δεύτερο όμως ήμασταν εμείς και συνολικά η αναμέτρηση ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Και όχι μόνο το σημερινό (σ.σ. χθεσινό παιχνίδι), αλλά και τα δύο που παίξαμε φέτος, απέναντι ίσως στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε πλέον πάνω από τη ζώνη με δύο μεγάλες νίκες που κάναμε και ψυχολογικά είμαστε στην καλύτερή μας φάση. Θα πάμε και στο “Βικελίδης” να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό κόντρα στον Άρη».

Εκ μέρους των παικτών του Εργοτέλη μίλησε ο Τζέιμς Σταμόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την εμφάνισή τους. Ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με ενθουσιασμό και χαρά. Εμείς σαν ομάδα έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο ημίχρονο δε μας πήγε το παιχνίδι, αλλά συνεχίσαμε το πλάνο μας μέχρι τέλους και βγήκαμε νικητές».

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, επικαλέστηκε στη συνέντευξη Τύπου όσα του είπε... ο Τάκης Γκώνιας μετά το ματς στα αποδυτήρια: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι και είχαμε μελετήσει τον Εργοτέλη. Τον εγκλωβίσαμε και στα δύο ημίχρονα. Θα επικαλεστώ και αυτό που μου είπε ο συνάδελφός μου, ότι η ομάδα του πήρε νίκη από την τύχη για πρώτη φορά!».

Αφού τόνισε πως η ομάδα του δεν έβαλε ποτέ στόχο την άνοδο, πρόσθεσε: «Έχει πολλούς αγώνες ακόμα και μεταξύ των ομάδων που είναι μπροστά κάποια παιχνίδια. Δε θα πρέπει να αγνοούμε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες έμπειρες στην κατηγορία, οι οποίες μπορούν να πάρουν βαθμούς».

Ακόμη ο κ. Οφρυδόπουλος σχολίασε πως ο Εργοτέλης αδικείται από τη βαθμολογική του θέση: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που παίζει καλά και έχω πει πολλές φορές ότι αδικείται από τη βαθμολογία».

Από τους παίκτες της Παναχαϊκής μίλησε ο Κώστας Αποστολόπουλος, που είπε: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει εκτός έδρας. Είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε και συνεχίζουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News