Ο Εργοτέλης έκανε… περίπατο στο ντέρμπι, 0-3 τον ΑΟΧ/Κισσαμικό!

Ποδόσφαιρο
Ο Εργοτέλης έκανε… περίπατο στο ντέρμπι, 0-3 τον ΑΟΧ/Κισσαμικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καλύτερος εφετινός Εργοτέλης πέρασε… αέρα από τα Χανιά, επικρατώντας 0-3 του ΑΟΧ/Κισσαμικού στο κρητικό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια έπιασε εξαιρετική απόδοση και ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα.

Αυτό προκάλεσε και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της χανιώτικης ομάδας προς τους παίκτες του ΑΟΧ/Κισσαμικού στην ανάπαυλα, με τον Λαζαρίδη να έχει έντονο διάλογο με την εξέδρα.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Ροβίθης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Έφορντ στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 0-1. Στο 13’ ήρθε και το δεύτερο γκολ, με τον Έφορντ δημιουργό αυτή τη φορά, που έκανε την παράλληλη μπαλιά από δεξιά και ο Κάιπερς σημείωσε το 0-2.

Στο 30’ και στο 32’, οι Χαλκιαδάκης και Σελινιωτάκης έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους να μειώσουν το σκορ, ενώ στο 39’ ήρθε το τρίτο «χτύπημα». Ο Έφορντ «βγήκε» ταχύτατα στην αντεπίθεση και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Ηρακλείου διαχειρίστηκε το παιχνίδι, ανταποκρινόμενη στην υπεροχή που προσπάθησαν να έχουν οι γηπεδούχοι. Μάλιστα, ο Εργοτέλης θα μπορούσε σε κάποια αντεπίθεση να πετύχει και 4ο γκολ, με το τελικό 0-3 να «σφραγίζει» τελικά την σπουδαία εμφάνιση του.

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης (46’ Λέο), Σελινιωτάκης, Λεμονής, Αποστολίδης, Σάλιακας (80’ Βρεττός), Ξύδας, Χαλκιαδάκης (55’ Γκίνη).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Πάτας (82’ Οικονόμου), Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (72’ Ιατρούδης), Μπουρσέλης, Ροβίθης (60’ Σταματάκος), Έφορντ, Κάιπερς.

1.Άρης                                      49

2.ΟΦΗ                                      45

3.Παναχαϊκή                            43

4.ΑΟΧ/Κισσαμικός                  34

5.Απόλλων Λαρ.                       31

6.Τρίκαλα                                   31

7.Δόξα Δράμας                          31

8.ΑΕ Καραϊσκάκης                    29

9.Απόλλων Πόντου                  28

10.Σπάρτη                                  25

11.Αιγινιακός                             23

12.Αναγέννηση Καρδ.               21

13.Εργοτέλης                             20

14.Πανσερραϊκός                      16

15.Παναιγιάλειος                       16

16.Καλλιθέα                                 14

17.Βέροια                                     5

18.Αχαρναϊκος                           -51

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News