default-image

Mε κόσμο στα Χανιά ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Mε κόσμο στα Χανιά ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟΧ/Κισσαμικό την ερχόμενη Δευτέρα (5/3). Το κρητικό ντέρμπι είναι μία ακόμη “μάχη” για τους “κιτρινόμαυρους” στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή.

Σε αυτή την αναμέτρηση θα έχουν τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας, καθώς με τη συνδρομή της ΠΑΕ διοργανώνεται εκδρομή για τα Χανιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Εργοτέλης διοργανώνει εκδρομή στα Χανιά για τους φίλους της ομάδος με αφορμή τη δευτεριάτικη (5/3) αναμέτρηση με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Εργοτέλης θα διατεθεί δωρεάν πούλμαν για το φίλαθλο κόσμο της ομάδος, το οποίο θα αναχωρήσει στις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας από το Παγκρήτιο Στάδιο για το γήπεδο των Περιβολίων.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή καθημερινά στα τηλέφωνα 2810/285.209 και 2810/222.246».

Από ’κει και πέρα, σε αγωνιστικό επίπεδο από σήμερα θα κορυφωθεί η προετοιμασία. Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Γκώνια είχαν την ευκαιρία χθες να πάρουν σημαντικές... ανάσες λόγω του ρεπό, όμως πλέον αρχίζει η δουλειά για το κρίσιμο ματς που έρχεται. Ο 45χρονος προπονητής μέσω της ανάλυσης θα αναφερθεί στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και στον προσεχή αντίπαλο. Στο... απουσιολόγιο θα είναι ο τιμωρημένος Λαδάς, που αποβλήθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα, ενώ κατά τα άλλα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News