Εργοτέλης

Με Οικονόμου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Στην αναμέτρηση της Κυριακής το "βλέμμα" στον Εργοτέλη

Με τον Κώστα Οικονόμου στη διάθεσή του συνεχίζει την προετοιμασία ο Εργοτέλης ενόψει της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Στον απόηχο της σημαντικής νίκης επί του Πανσερραϊκού, ο Εργοτέλης ξεκίνησε τη «μίνι» προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου ο Τάκης Γκώνιας θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Οικονόμου.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν χρόνο για χάσιμο και με την επιστροφή τους, «έσκυψαν» το κεφάλι και έστρεψαν το μυαλό τους στην αναμέτρηση της Κυριακής. Μπορεί η νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό να τους έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση, ωστόσο για να έχει αντίκρισμα πρέπει να έρθει ακόμα μια, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία θα τους δώσει το δικαίωμα να φύγουν από τη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Τάκης Γκώνιας δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και η φαρέτρα του είναι γεμάτη, έπειτα κι από την ενσωμάτωση του Κώστα Οικονόμου. Το δελτίο του Έλληνα ποδοσφαιριστή εκδόθηκε επιτυχώς και έχοντας την επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση θα συμπεριληφθεί όπως όλα δείχνουν και στην αποστολή της ομάδας για την επικείμενη αναμέτρηση.

Από κει και πέρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, πέρασαν λίγες στιγμές χαλάρωσης και αποκοπής από τις συνεχείς υποχρεώσεις, καθώς χθες οι έκοψαν την πίτα τους μέσα σε εξαιρετικό κλίμα στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου Σταδίου.

Τα πειράγματα δεν έλειψαν και νικητές στην μάχη … του φλουριού ήταν ο εκ των φροντιστών της ομάδας Παναγιώτης Γραμματικάκης και  η υπεύθυνη του γραφείου τύπου Όλγα Σουτζή. 

Σχόλια