default-image

Κούτρης: «Με πέταξαν σαν σακί με πατάτες»

Ποδόσφαιρο
Κούτρης: «Με πέταξαν σαν σακί με πατάτες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σκηνή με τους τραυματιοφορείς να προσπαθούν να βγάλουν… κακήν κακώς τον Λεονάρντο Κούρτη από τον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με την ΑΕΛ έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο άσος των Κρητικών δεν μπορεί να ξεχάσει το τι βίωσε, αλλά και τη συμπεριφορά, όπως καταγγέλλει, του Κώστα Μπανούση.

Ο Κούρτη αμφιβάλλει, όπως είπε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ότι οι δύο άντρες ήταν πραγματικά τραυματιοφορείς, λέγοντας για το περιστατικό: «Δεν έκανα θέατρο. Χτύπησα, όχι σοβαρά, αλλά πονούσα και δεν μπορούσα να σηκωθώ κατευθείαν. Αισθάνθηκα την ανάγκη να περιμένω τον φυσιοθεραπευτή. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο αρχηγός της Λάρισας, ο Μπανούσης, με τράβηξε από τη φανέλα και μου έλεγε να σηκωθώ, ότι από την αρχή κάναμε καθυστερήσεις και άλλα τέτοια πράγματα.

Οι δύο κύριοι που μπήκαν ως τραυματιοφορείς δεν ξέρω με τι διαπίστευση ήταν στο γήπεδο. Δεν ήταν η δουλειά τους αυτή. Μπήκαν στο γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή. Φανταστείτε πως έφτασαν πριν τους γιατρούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Με έπιασαν με το που ήρθαν, με έβριζαν και μου έλεγαν 'τι κάνεις'. Με άρπαξε ο ένας από τα χέρια και ο άλλος από τα πόδια. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας είπε στον έναν τραυματιοφορέα 'δεν ντρέπεστε'.

Όταν πήγα να σηκωθώ, με έπιασε ο ένας από τον ώμο και με πέταξε στο φορείο. Καθώς με μετέφεραν, έπεσε ο ένας κάτω, κάτι που πάντως μπορεί να συμβεί και σε κανονικό τραυματιοφορέα. Όμως αμέσως μετά με έβριζαν ξανά, ο ένας μάλιστα με μούντζωσε και όταν έφτασαν εκτός γηπέδου με πέταξαν σαν σακί με πατάτες».

Ερωτηθείς για την αντίδραση του διαιτητή, σχολίασε: «Ο φυσιοθεραπευτής έκανε παράπονα στον διαιτητή και εκείνος του απάντησε 'δεν είναι δουλειά σου αυτή'».

Παράλληλα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο Μπανούσης δεν του ζήτησε συγγνώμη μετά το ματς: «Τίποτα, τίποτα. Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, ερχόταν στον πάγκο μας και πανηγύριζε προκλητικά και έβριζε. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν περίμενα. Δεν έχω ζήσει ποτέ τέτοια συμπεριφορά».

Παρ' όλα αυτά, είπε ότι ο ένας τραυματιοφορέας απολογήθηκε για το περιστατικό, κατηγορώντας τον, όμως, για «θέατρο»: «Μου ζήτησε συγγνώμη ο ένας εκ των δύο τραυματιοφορέων, αλλά μου είπε πως θα έπρεπε να ντρέπομαι που έπεσα και πως έκανα καθυστερήσεις. Του είπα ότι δέχομαι τη συγγνώμη, αλλά όχι ότι έκανα θέατρο. Εκείνος συνέχισε, μου έλεγε 'όποιος κερδίζει κάνει καθυστερήσεις, το έχετε ξεφτιλίσει' αλλά εγώ δεν ήθελα να δώσω συνέχεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News