default-image

Ο τραυματιοφορέας που δεν θα ξεχάσει ο Κούτρη

Αθλητισμός
Ο τραυματιοφορέας που δεν θα ξεχάσει ο Κούτρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό αυτό, φανερώνει και το πως βλέπουν μερικοί  τις έννοιες άνθρωπος και υγεία, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την προχειρότητα της επιλογής προσώπων για την παροχή πρώτων βοηθειών στους ποδοσφαιριστές σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Όπως ακριβώς συνέβη στον αγώνα Λάρισα-Εργοτέλης με "θύμα" τον Λεονάρντο Κούτρι. Στο 68' ο μέσος της κρητικής ομάδας ήταν στο έδαφος και περίμενε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ. Οι τραυματιοφορείς έσπευσαν, αλλά ένας εξ αυτών ευτέλισε την παροχή της υπηρεσίας του, αφού ήταν αδιάφορος και σκόνταψε κι έπεσε με συνέπεια να πέσει μαζί του και ο Κούτρης που ήταν πάνω στο φορείο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος τραυματιοφορέας στη δεύτερη προσπάθεια να μεταφέρει εκτός αγωνιστικών γραμμών τον Κούτρι, είχε αφήσει το μισό σώμα του 20χρονου στον αέρα και το άλλο μισό στο φορείο!  Όταν με τα πολλά τον έφερε στη γραμμή του άουτ, άφησε το φορείο εντελώς απότομα να πέσει στο έδαφος μαζί με τον παίκτη! To βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου, με τίτλους «τραυματιοφορέας για κλάματα», τραυματιοφορέας για δέσιμο», «τραγικοκωμικές καταστάσεις» και άλλα…

Αν μην άλλο αυτό το περιστατικό, από το πολυτελέστατο «arena» της Λάρισας, έδειξε πως επαγγελματικές ομάδες, στο τελευταίο που δίνουν προσοχή είναι η προσφορά υπηρεσίας πρώτων βοηθειών!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News