default-image

Ο Γ. Βούρος δε συμμετέχει στη διοίκηση Μαύρου

Ποδόσφαιρο
Ο Γ. Βούρος δε συμμετέχει στη διοίκηση Μαύρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη διοίκηση του Θωμά Μαύρου όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Βούρος αιτιολογώντας την απόφασή του ως εξής: «βρισκόμενος στο πλευρό του Θωμά Μαύρου θα αποτελέσω τον τελευταίο εύκολο στόχο για τους “επαγγελματίες δολοφόνους της ομάδας”».

Η γραπτή δήλωση του Γιάννη Βούρου αναφέρει τα εξής:

«Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας-συμπεριλαμβανομένων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης- μας εγγυώνται ότι τίποτα δεν αποσιωπάται. Πολλές φορές όμως δημιουργούν και τον κίνδυνο αναπαραγωγής κουτσομπολιού όταν τελικά δεν ελέγχουν την είδηση μιας πηγής αλλά την προωθούν με βάση φήμες.

Δηλαδή δημιουργούν περιπτώσεις κατά τις οποίες καλείται κάποιος να λογοδοτήσει όχι για τα όσα είπε ή έκανε αλλά για τα όσα τα Μέσα του αποδίδουν. Και σε μια περίοδο πανικού και αστάθειας όταν όλες οι αντιστάσεις έχουν καμφθεί και η απουσία κρίσης κυριαρχεί, αυτό ισοδυναμεί με εγκληματική ενέργεια.

Σχετικά λοιπόν με τα σημερινά δημοσιεύματα: είναι φανερή η προσπάθεια να μετατοπιστεί από κάποιους το κέντρο βάρους των εξελίξεων στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να τραυματιστεί η ελπιδοφόρα παρουσία του Θωμά Μαύρου μέσω της δικής μου σπίλωσης.

Είμαι βέβαιος ότι η σημερινή δήλωσή μου δεν πρόκειται να απομακρύνει τις βδέλλες της παραπληροφόρησης που χρόνια τώρα επιβιώνουν απομυζώντας το αίμα της ΑΕΚ οφείλω όμως για μια ακόμη φορά- έτσι για την τιμή των όπλων- να δηλώσω:

α) Όταν ξεκίνησα τον αγώνα για το γήπεδο δεν ήμουν αιθεροβάμων. Γνώριζα πως και να το πετύχαινα "ευχαριστώ" δεν θα άκουγα. Επιβεβαιώθηκα. Αντίθετα έχω δεχτεί του κόσμου τις επιθέσεις σχετικά με την καθυστέρηση στο θέμα των Κινέζων- που παρεμπιπτόντως εγώ έφερα σε επαφή με την σημερινή διοίκηση- και με δήλωσή μου στην Επιτροπή γηπέδου που συγκροτήθηκε από τέσσερα μέλη της Ερασιτεχνικής και τέσσερα της ΠΑΕ αποσύρθηκα διακριτικά προκειμένου να αφήσω ανεπηρέαστα τα μέλη στις εργασίες τους. Στην μελέτη σκοπιμότητας ενεπλάκη το όνομα του κου Αδαμίδη γιατί ήταν ο μόνος που γνώριζε-καθώς είχε αποχωρήσει πρόσφατα- νούμερα και αναλύσεις. Θα συμμαχούσα ακόμα και με τον διάβολο προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανέγερση του γηπέδου στην Νεα Φιλαδέλεφεια. Το ότι τον νόμο για το γήπεδο τον ψήφισαν και βουλευτές οπαδοί του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού δεν βλέπω να το σχολιάζει κανένας. Το ότι τον έφερνα εγώ σε όλες!!!! τις συναντήσεις με τους Κινέζους είναι απόλυτο ψέμα. Η συνάντηση που αναλύθηκαν παρόντος και του κυρίου Δημητρέλου τα σχετικά με την συνεργασία ήταν μία και μόνη όταν ήδη είχε στρωθεί το χαλί για την συνεργασία. Επί τη ευκαιρία, από όλα τα παραπάνω συνεπάγεται και μια απάντηση προς τους γλοιώδεις συκοφάντες. Ότι Κινέζοι υπάρχουν και συζητούν ανεξάρτητα από την όποια καθυστέρηση και την κατάληξη της συνεργασίας.

β) Η ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του κυρίου Δημητρέλου και εμού-οι προσκείμενοί του γνωρίζουν πώς και πόσο συνεργαστήκαμε προκειμένου να τρέξουμε μαζί θέματα επίλυσης των φορολογικών εκκρεμοτήτων και της σφράγισης εισιτηρίων το προηγούμενο διάστημα- ήταν προϊόν άτυχης "μετάφρασης" των λεχθέντων.

γ) Η παρουσία μου μέχρι σήμερα στο πλευρό του Θωμά Μαύρου και το ρίσκο που είχα αποδεχθεί σαν διευθύνων σύμβουλος και χωρίς κανένα προσωπικό όφελος εκτεθειμένος μόνιμα σε οικονομικές και νομικές κυρώσεις που θα υποθήκευαν το μέλλον μου-ακυρώνει την λάσπη που έπεσε. Η συζήτηση που έγινε παρουσία κάποιων δημοσιογράφων είχε σαν αντικείμενο αυτό που μόλις πριν λίγο είχε αναφέρει στην διάρκεια της Γ.Σ ο στενός συνεργάτης του Αντώνης Ηλιόπουλος. Πως ο Θωμάς Μαύρος δεν έχει νομικές γνώσεις -πράγμα που δεν του επιτρέπει να ελίσσεται- και χρειάζεται σ’ αυτό το πεδίο ισχυρές συμμαχίες. Αντίθετα στο ποδοσφαιρικό επίπεδο μπορεί να παίξει μόνος εναντίον όλων.

δ) τέλος τα αναφερθέντα υπό του κ. Κασνακίδη περί αναζήτησης εργασίας τα αντιπαρέρχομαι χωρίς να ασκήσω κριτική. Σημειώνω μόνον πως με 10.500 ένσημα στον χώρο μου τιμή μου που συζήτησα με κάποιους το θέμα της ανεργίας που πλήττει τη χώρα. Τιμή μου που δεν αποδεικνύομαι διαπλεκόμενος και κομματόσκυλο να ροκανίζω τα κόκαλα του Δημοσίου. Τιμή μου που αποδεικνύεται ότι δεν έχω καταθέσεις που θα μου εξασφάλιζαν να ζω επί σειρά μηνών ανέμελα ρουφώντας σταβροπόδι φραπόγαλα στις καφετέριες.

Συμπερασματικά:Είναι γνωστό πως την βλακεία δεν την νίκησε κανείς. Για να νικήσεις την συκοφαντία και την παραπληροφόρηση θέλει κόπο και τρόπο. Τον κόπο δεν τον φοβάμαι. Δεν έχω όμως τον τρόπο. Αυτόν τον γνωρίζουν αυτοί που διαβιούν στον χώρο του παραποδόσφαιρου που φυσικά δεν ανήκω εγώ. Και για να απαλλάξω τον Θωμά από το βάρος της παρουσίας μου που του πρόσθεσαν κάποιοι από την πρώτη κιόλας μέρα της Προεδρίας του ανακοινώνω πως δεν προτίθεμαι να αναμιχθώ στα επικείμενα διοικητικά πράγματα της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τον κ. Μαύρο για την τιμή που μου έκανε αλλά με μένα δίπλα του και τόσους επαγγελματίες δολοφόνους της ΑΕΚ γύρω του ο στόχος θα ήταν εύκολος. Με εμένα απόντα -τι ειρωνεία και τι ικανότητα! μέσα σε δύο ημέρες να εξωθούνται στο περιθώριο της ζωής της ΑΕΚ άρτι αφιχθέντες και να παραμένουν στο απυρόβλητο οι επί σειρά ετών ύποπτοι των εγκλημάτων- είμαι περίεργος να δω τι θα εφεύρουν κάποιοι στην συνέχεια για να τον σαμποτάρουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News