default-image

Φιλική νίκη της ΑΕΚ με 3-1 επί της Ρέξαμ

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη της ΑΕΚ με 3-1 επί της Ρέξαμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σε γενικές γραμμές η ΑΕΚ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ρέξαμ, της οποίας και επιβλήθηκε με 3-1.

Παρόλο που οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βλάχου βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να φτάσουν και στη νίκη.

Νωθρά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της ΑΕΚ, πληρώνοντας άμεσα το κακό τους ξεκίνημα. Μόλις στο 1' ο Μόρτον γύρισε στον αμαρκάριστο Ράστον και εκείνος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τη Ρέξαμ.

Από 'κει και ύστερα η ΑΕΚ ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κυριάρχησε στο γήπεδο.

Στο 16' προσπάθησε να απαντήσει με σουτ του Γκερέιρο, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 21' ο Τσαμουρλίδης και στο στο 23' ο Σταμάτης απείλησαν εκ νέου χωρίς να βρουν όμως στόχο.

Τελευταία καλή φάση για την Ένωση στα πρώτα 45 λεπτά έγινε στο 41', όταν ο Γροντής έβγαλε ωραία κάθετη στον Γκερέιρο, εκείνος σκόραρε με κεφαλιά, ωστόσο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, αν και φάνηκε να είναι στην ίδια ευθεία.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ πήρε αυτό που της άξιζε, δηλαδή ένα γκολ. Ο Λαγός στο 51' έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Παπαδημητρίου, που είχε μπει στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισε με «σκαστή» κεφαλιά.

Στο 57' η Ένωση έφτασε στο 2-1 με τον Γροντή, ωστόσο υποδείχθηκε και πάλι  σε θέση οφσάιντ μετά το «1-2» με τον Παυλή, όμως από το ριπλέι φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν υπήρχε τέτοιου είδους παράβαση.

Ο... μονόλογος της ΑΕΚ συνεχίστηκε, όταν στο 67' ο Παυλής έκανε συρτό, αδύναμο αλλά επικίνδυνο σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Το σκηνικό έμοιαζε το ίδιο και στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης και στο 83' ήρθε η ανατροπή από τους παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου. Ο Παυλής πέρασε την κάθετη μπαλιά στον Γροντή και εκείνος με λόμπα έξω από την περιοχή «κρέμασε» τον αντίπαλο γκολκίπερ!

Στο 85' ο Νικολιάς βγήκε στο τετ-α-τετ αλλά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Καλογέρης κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Ένωση.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (Μοσχονάς 68'), Τσαμουρλίδης, Ματεντζίδης (Αγκιρίμπα 79'), Γιάγκο (Γροντής 25'), Αρκούδας, Ρίκκα, Λαγός, Γκερέιρο (Νικολιάς 72'), Κουρελλάς (Παπαδημητρίου 46'), Φούντας (Καλογέρης 60'), Σταματής (Παυλής 46').

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News