default-image

Παράταση στο "διαζύγιο" ΑΕΚ-Καράμπελα

Αθλητισμός
Παράταση στο "διαζύγιο" ΑΕΚ-Καράμπελα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα παράταση παίρνει το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Νίκο Καράμπελα, καθώς δεν βρέθηκε η φόρμουλα με την οποία θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών κι ενώ ο αριστερός μπακ της «Ένωσης» έχει ήδη βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 27χρονος άσος πέρασε χθες το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα και συζήτησε με τη διοίκηση τον τρόπο που θα μπορούσαν να χωρίσουν ειρηνικά. Ο παίκτης ζήτησε να αποδεσμευτεί αφού πρώτα υπάρξει διακανονισμός για τμηματική καταβολή των οφειλομένων στο πρόσωπό του, την ώρα που η διοίκηση της «Ένωσης» για να του δώσει την ελευθέρας ζήτησε είτε να χαρίσει μέρος των οφειλομένων στον παίκτη, είτε να φέρει πρόταση-έστω και μικρή-από την ομάδα με την οποία έχει συμφωνήσει.

Η χρυσή τομή δεν βρέθηκε και έτσι ο Νίκος Καράμπελας θα περάσει και την Πέμπτη από τα Σπάτα, σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση. Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που αναχωρεί την Πέμπτη για προετοιμασία και φιλικά στην Αγγλία.

Στο μεταξύ, για συζητήσεις κλήθηκε σήμερα στα Σπάτα και ο Πολ Κατσέτης με τον μάνατζέρ του. Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός όλα δείχνουν πως θα συζητήσει για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News