default-image

Επιστολή Μαύρου σε επιφανείς φίλους της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Επιστολή Μαύρου σε επιφανείς φίλους της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να καταφέρει η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει άμεσα έξοδα, να εξασφαλίσει ενημερότητα και να πάρει τελικά από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα (απειλείται λόγω χρεών από μείον δέκα βαθμούς έως και υποβιβασμό) φαντάζουν υπέρογκο ποσό, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Πέρα από την αναγκαστική εκποίηση του έμψυχου υλικού (έχουν ήδη πωληθεί οι Κλωναρίδης και Μάκος), αν δεν υπάρξει αλματώδης αύξηση στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας (χθες πωλήθηκαν 145) και δεν κατατεθούν περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό σωτηρίας (μέχρι χθες το ποσό άγγιζε τις 135.000 ευρώ), το σενάριο της πτώχευσης πλησιάζει επικίνδυνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» χτυπάνε όλες τις πόρτες με την ελπίδα να βρουν ανταπόκριση, ο Θωμάς Μαύρος έστειλε επιστολές σε επιφανείς ΑΕΚτζήδες ζητώντας οικονομική βοήθεια και άπαντες βρίσκονται εν αναμονή απαντήσεων, ελπίζοντας στο θαύμα που θα τους βγάλει από την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Και όλα αυτά ενώ οι μέτοχοι νίπτουν τα χείρας τους και ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους πως δεν δύνανται να ανοίξουν εκ νέου την κάνουλα της χρηματοδότησης, με τη νυν διοίκηση και τα «κιτρινόμαυρα» στελέχη να μην ξέρουν τι τους ξημερώνει, ανατριχιάζοντας και μόνο στην ιδέα των σεναρίων περί αγοράς ΑΦΜ άλλου συλλόγου.

Επιμένει ο Αργυρίου

Ούτε χθες συμφώνησε να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Ανέστης Αργυρίου, με την ΑΕΚ να μην έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τους όρους του διακανονισμού που του έχει προτείνει. Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν και νέες επαφές, με τους «κιτρινόμαυρους» να ευελπιστούν πως ο ποδοσφαιριστής θα αλλάξει στάση, βοηθώντας και αυτός από την πλευρά του στην προσπάθεια που καταβάλλεται για επιβίωση του συλλόγου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News