default-image

Θωμάς Μαύρος: Η ΑΕΚ είναι στον τάφο!

Ποδόσφαιρο
Θωμάς Μαύρος: Η ΑΕΚ είναι στον τάφο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την οδυνηρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΚ, περιγράφει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο ο Θωμάς Μαύρος, επισημαίνοντας ότι η ομάδα βρίσκεται στον… τάφο και θα πρέπει να γίνει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να … αναστηθεί!

Οι δηλώσεις  Θωμά Μαύρου στην Ώρα των ΣΠΟΡ:

"Ήρθε η ώρα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αποφασίσουμε αν η ΑΕΚ θα μείνει στις ζωές μας. Θέλουμε μία ΑΕΚ ζωντανή ή δεν θέλουμε; Πρέπει να πάρουμε μία απόφαση. Ο κόσμος της ομάδας μας θα πρέπει να καταλάβει ότι η ΑΕΚ δεν είναι απλά στην εντατική...

Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στον τάφο και όλοι μας κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να την αναστήσουμε. Κακά τα ψέματα, αλλά καλοκαιρινός... Άγιος Βασίλης ακόμα δεν έχει φανεί.

Δεν ξέρω αν θα φανεί κιόλας. Και εγώ και η διοίκηση της ομάδας προσπαθούμε να βρούμε ανθρώπους που θέλουν ή φέρονται να βοηθήσουν. Να προσφέρουν μια έξτρα οικονομική βοήθεια, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα το ανακοινώσιμο.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ρίξω όλο το βάρος της ευθύνης στον κόσμο. Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Είναι όμως αναγκαιότητα να πάρουμε μία απόφαση. Ακούω συνεχώς για τα σενάρια στη Δ' Εθνική. Μόνο στην σκέψη, σιχαίνομαι αυτό το πράγμα.

Χωρίς βοήθεια όμως δεν θα μπορέσω να το αποτρέψω. Δεν ζήτησα κάτι εξωπραγματικό. Ζήτησα από τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα είτε ν' αγοράσει διαρκείας τα οποία είναι πιο φθηνά από ποτέ, είτε να βοηθήσει μέσω του λογαριασμού. Δυστυχώς είναι η μόνη λύση. Αν δεν καταφέρουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, στις 7 Αυγούστου η ΑΕΚ τελειώνει".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News