default-image

Έκανε πρόταση ο Μαύρος στον Τσιώλη

Ποδόσφαιρο
Έκανε πρόταση ο Μαύρος στον Τσιώλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι την Τρίτη θα απαντήσει ο Σάκης Τσιώλης στην πρόταση που του κατέθεσε ο Θωμάς Μαύρος για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ΑΕΚ!

Από τη στιγμή που ο Νίκος Κωστένογλου εμφανίστηκε ενοχλημένος από το γεγονός πως η διοίκηση της ΑΕΚ ψάχνει νέο τεχνικό, το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε αυτή είναι αρκετά μικρό. Οι διοικούντες την Ένωση, έδωσαν τα… κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Θωμά Μαύρο, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την ανεύρεση νέου τεχνικού.

Οι προτεραιότητές του, αφορούν τους Βαγγέλη Βλάχο και Σάκη Τσιώλη. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, έκανε πρόταση στον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης, ωστόσο δύσκολα η διοίκηση της ομάδας θα σταθεί εμπόδιο στο ενδεχόμενο να βρεθεί σε μεγαλύτερη ομάδα ο πρώην τεχνικός του Άρη.

Η απάντηση από τον Τσιώλη αναμένεται μέχρι την Τρίτη με τον Θωμά Μαύρο να είναι αισιόδοξος για θετική απάντηση, καθώς οι σχέσεις μεταξύ τους είναι πολύ καλές με τους δύο άνδρες να τους συνδέει δυνατή φιλία που σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του νεαρού τεχνικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News