default-image

Τιμ μάνατζερ ο Κωστής

Αθλητισμός
Τιμ μάνατζερ ο Κωστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και επίσημα ο Θωμάς Μαύρος δεν έχει επιστρέψει στην ΑΕΚ, ωστόσο φαίνεται ότι έχει πιάσει δουλειά για την… επόμενη μέρα. Έτσι, τη Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει να κάνει πράξη την «εξαγγελία» του στη συνάντηση της Πέμπτης με τους δημοσιογράφους, σύμφωνα με την οποία «θα είμαι συνέχεια στα Σπάτα. Θα με χάσει και η οικογένειά μου και το μαγαζί. Έτσι όμως πρέπει να γίνει».

Η πρώτη επίσκεψη του Μαύρου στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ναι μεν θα έχει το σκοπό της εξοικείωσής του με τον χώρο, πλην όμως αναμένεται να επιφέρει και τις πρώτες αλλαγές. Μια από αυτές θα είναι και η ανάληψη της θέσης του τιμ μάνατζερ από τον Χρήστο Κωστή, ο οποίος θα έχει το ρόλο του συνδετικού κρίκου της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι ο Βασίλης Δημητριάδης θα αποτελέσει παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους». Από εκεί και πέρα, άγνωστο παραμένει το μέλλον του Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος κατέχει από τον Μάρτιο του 2010 το πόστο του τεχνικού διευθυντή, χωρίς ωστόσο να έχει προς το παρόν ενημέρωση για το αν θα παραμείνει και στη συνέχεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News