default-image

Τα είπαν Δέλλας και Δημητέλος

Ποδόσφαιρο
Τα είπαν Δέλλας και Δημητέλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση ανάμεσα στον Τραϊανό Δέλλα και τον πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημητρέλο, έγινε για τα οφειλόμενα της Ένωσης προς τον παλαίμαχο αμυντικό του δικεφάλου καθώς είναι και τα περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη της ΑΕΚ αφού το ποσό φτάνει τις 300.000.  Πάντως εκτός από το οικονομικό οι δύο άνδρες συζήτησαν και το ενδεχόμενο να αναλάβει ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ πόστο τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

Η  διοίκηση της ΑΕΚ σέβεται στον μέγιστο βαθμό την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Τραϊανού Δέλλα για τον λόγο αυτό θεωρούν πως το μέλλον της ομάδας πρέπει να έχει μέσα τον… «Κολοσσό».

Για αυτό το λόγο, η ατάκα κλειδί που ακούστηκε από τον Δέλλα ήταν: "Αρχικά πρέπει να υπάρχει ΑΕΚ", δείγμα των προθέσεων του, θέλοντας να δώσει να καταλάβουν οι άνθρωποι της Ένωσης πως για να προχωρήσει ο ίδιος σε ένα τέτοιο βήμα, θα πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο χωρίς προβλήματα και χωρίς εμπόδια (βλ. πληρωμές παικτών).

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού για την συνέχεια και όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της Κυριακής στις εκλογές και το πως θα εξελιχθεί η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News