default-image

Μπελάδες για Σκόκο και Μπλάνκο

Αθλητισμός
Μπελάδες για Σκόκο και Μπλάνκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, εκτός από τον Σάχα, και οι Μπλάνκο και Σκόκο φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του ματς με τον Ολυμπιακού Βόλου, όπου οι Θεσσαλοί είχαν νικήσει 4-0 στο ΟΑΚΑ.

Σε έγγραφο από κατάθεση μάρτυρα για την υπόθεση των στημένων αγώνων αναφέρεται πως οι Σεμπάστιαν Σάχα, Iσμαελ Μπλάνκο και Νάτσο Σκόκο έστησαν το περσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου (0-4).

Το έγγραφο παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" και ο Κυριάκος Θωμαΐδης τόνισε πως προέρχεται από τρισέλιδη κατάθεση του συγκεκριμένου μάρτυρα (το όνομα του οποίου φυσικά δεν δημοσιοποιήθηκε) στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Καλόφωνο στις 7 Μαρτίου του 2011.

Σύμφωνα με την κατάθεση, οι Σεμπάστιαν Σάχα, Ίσμαελ Μπλάνκο και Νάτσο Σκόκο -χωρίς να αναφέρεται σε κανένα σημείο ανάμειξη της ΑΕΚ- «έστησαν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Σημειώνεται πως αναφορά στα ονόματα των Μπλάνκο και Σκόκο γίνεται για πρώτη φορά στην υπόθεση, ενώ ο Σάχα είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για εμπλοκή του στην υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News