ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα ονόματα για τον πάγκο και τα δεδομένα για Γκούντιονσεν


Ο Ντανιέλ Μπατίστα προβάλει αυτή τη στιγμή ως φαβορί για προπονητής της ΑΕΚ ενώ "παίζει" και το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο Νίκος Κωστένογλου βέβαια δεν θεωρείται παρελθόν και ίσως περιμένει τις εξελίξεις.

Αναφορικά με το ρόστερ της νέας χρονιάς, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν διαθέτει και το ταλέντο αλλά και την εμπειρία προκειμένου να μπορέσει να είναι σήμα κατατεθέν της νέας ΑΕΚ αλλά η παραμονή του θεωρείται πολύ δύσκολη και μόνο σε περίπτωση που υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και του παρουσιάσουν ένα σοβαρό πλάνο θα μπορέσουν να πείσουν τον Ισλανδό σε παραμονή.

Για την ακρίβεια, ο Γκούντι με τα τωρινά δεδομένα δεν σκέφτεται ούτε λεπτό την παραμονή του στα Σπάτα για αυτό τον λόγο έχει μαζέψει όλα του τα πράγματα και βρίσκεται στο εξωτερικό. Μόνο ο μεγάλος του γιος βρίσκεται στην ΑΘήνα μαζί με την γυναίκα του, για τις προπονήσεις με τους νέους της ΑΕΚ.

Ο Ισλανδός άσος, γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και αυτά που ήθελε ο ίδιος προς την ομάδα, αλλά μικρά περιστατικά που συνέβησαν, ήταν αρκετά για να τον ξενερώσουν και να του αλλάξουν την άποψη για την ΑΕΚ. Σε λεπτομέρειες δεν θα μπούμε αλλά το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι τα συγκεκριμένα περιστατικά δεν ήταν επιπέδου ΑΕΚ. Φυσικά μέσα σε αυτά είναι και η αδυναμία της διοίκησης να φανεί τυπική στις πληρωμές της.

Για τους λόγους αυτούς η παραμονή του θεωρείται δύσκολη, παρότι με το πιθανό ρόστερ που μπορεί να έχει του χρόνου η ομάδα ο Γκούντι θα ήταν λίρα εκατό. Μοναδική περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα, είναι η παρουσία ενός βιώσιμου και σοβαρού πλάνου από την όποια διοίκηση υπάρξει που θα τρέξει την ομάδα και φυσικά στο οικονομικό θέμα να υπάρξουν υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια