Το "ευχαριστώ" της συζύγου του Μίμη Παπαϊωάννου για δημοσίευμα του neakriti.gr που τη συγκίνησε...

Ποδόσφαιρο
Το "ευχαριστώ" της συζύγου του Μίμη Παπαϊωάννου για δημοσίευμα του neakriti.gr που τη συγκίνησε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύζυγος του σπουδαίου Μίμη Παπαιωάννου που πενθεί όπως και ολόκληρη η ΑΕΚ και η ποδοσφαιρική Ελλάδα για τον θάνατό του, διάβασε όπως φαίνεται το δημοσίευμα του neakriti.gr με ιδιαίτερη αναφορά στα όσα είχε πει ο Μίμης Παπαιωάννου στον Γιώργο Μιμίκο (το μακρινό 1995) και θέλησε με ανάρτησή της στο Facebook να τον ευχαριστήσει...

"Όταν έπαιζα δεν ήθελα πολλές γιορτές και βραβεύσεις, όταν σταματήσεις όμως σε συγκινούν αυτές οι στιγμές και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα" ήταν η φράση που κράτησε η κυρία Μαίρη Δημητρακέλλου Παπαιωάννου και ξεκίνησε με αυτή τα όσα έγραψε για να ευχαριστήσει όσους της στάθηκαν όλες αυτές τις μέρες.

Να σημειώσουμε βέβαια πως οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ (Original 21) τίμησαν χθες τη μνήμη των τεράστιων Μίμη Παπαϊωάννου και Στέλιου Σεραφείδη στο πλαίσιο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Τον Στέλιο πήρε ο Θεός βράχο στην άμυνα του, μα του έλειπε ένας κεραυνός και σ' ήθελε κοντά του...», το συγκλονιστικό πανό της Original με αναφορά φυσικά στον ύμνο της ΑΕΚ.

Μάλιστα οι οργανωμένοι οπαδοί του «δικεφάλου» ετοίμασαν και ένα εντυπωσιακό κορεό προς τιμήν του Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος «έφυγε» μεσοβδόμαδα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News