Mε τη σημαία της ΑΕΚ το τελευταίο αντίο στον Μίμη Παπαϊωάννου

Ποδόσφαιρο
Mε τη σημαία της ΑΕΚ το τελευταίο αντίο στον Μίμη Παπαϊωάννου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο είπαν σήμερα στην Αγία Τριάδα της Φιλαδέλφειας το τελευταίο αντίο στον μέγιστο Μίμη Παπαϊωάννου, που έφυγε σε ηλικία 81 ετών.

Η σορός του θρύλου των «κιτρινόμαυρων» είχε τεθεί από νωρίς το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα, με μία σημαία της ΑΕΚ πάνω στο φέρετρο και πλήθος κόσμου να βρίσκεται εκεί.

Ολόκληρη η τελετή έγινε μέσα σε συγκινησιακό κλίμα, με πολλούς θρύλους του εγχώριου ποδοσφαίρου να δίνουν το «παρών», όπως ο Κώστας Νεστορίδης και ο Αντώνης Αντωνιάδης. Φυσικά, δεν έλειψαν οι παρουσίες και από την ποδοσφαιρική και μπασκετική Ένωση, όπως αυτή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και του Δημήτρη Μαυροειδή.

//--> //-->

Την ώρα που το φέρετρο που μετέφερε τη σορό του Μίμη Παπαϊωάννου στην τελευταία του κατοικία βγήκε από την εκκλησία για την εξόδιο ακολουθία, όλοι όσοι ήταν εκεί τον αποχαιρέτησαν τραγουδώντας τον ύμνο της ΑΕΚ, σε μία έντονα συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή.

Η ταφή του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή του 20ου αιώνα όπως αναδείχθηκε από τη Διεθνή Υπηρεσία Στατιστικής Ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News